İçimde çok kötü bir his var

chfumut

Hectopat
Daha fazla  
İçimde çok kötü bir his var. Sanki kötü bir şeyler olacakmış gibi. Bir felaket kopacakmış gibi bir his var. Bu beni hapsediyor resmen. Mutlu olamıyorum neden böyle bir his var?

Yakın zamanda konfor alanınızdan geçici ya da kalıcı çıkmanıza neden olacak bir programınız var mı?

Aynı hissi YKS sınavına fazla çalışmadığım için bende de olmuştu sınav gününe kadar aynı senin gibi huzursuz hissetmiştim. Demek ki sorumluluklarınızı aksatıyorsunuz yani yapmanız gereken bazı şeyleri erteliyorsunuz demek ve bu da sizi huzursuz ediyor.

Yaşadığınız bölgeden çıkmanızı gerektirecek ya da çalıştığınız / okuduğunuz yerin değişmesiyle alakalı bir gelişme yakın zamanda olacak mı?
Arkadaşlarımın olduğu, denizin, havuzun olduğu yerden şehrime döndüm. Burda arkadaşım falan yok tüm gün evdeyim
Öyle bir şey değil sanki felaket olacakmış da ailemi, yakınlarımı kaybedecekmişim gibi.

Deprem olmadan 1 hafta önceye kadar insanlara bu olur, bana da son zamanlarda oluyor. Marmarada iseniz kaçın!

Arkadaşlarımın olduğu, denizin, havuzun olduğu yerden şehrime döndüm. Burda arkadaşım falan yok tüm gün evdeyim
Aklınız ve zihniniz belki oradaki eğlenceye, arkadaşlarınıza veya rahatlığa alışmış olabilir. İnsanda ani lokasyon, ortam ve hava değişimleri bu tür etkiler uyandırabilir. 1-2 hafta içinde bu etkide azalma göremezseniz bir doktora başvurabilirsiniz.

Sizde paranoid kişilik bozukluğu olabilir.

Bu onları çok düşündüğünden olur her şeyi kafana takarsın kötü bir tavsiye verebilirim birşey diyemeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…