İçimi dökmek istedim

Daha iyi olmuş dostum. Takıntı yapma, bir süre sonra unutuyorsun. Yeni denizlere yelken açıyorsun.

Kız meselesinde çok benzer bir şey yaşadım, zamanla unutuyor insan hatta çok boş bile gelmeye başlıyor.

Kız meselesinde çok benzer bir şey yaşadım, zamanla unutuyor insan hatta çok boş bile gelmeye başlıyor.
Hocam lise zamanında neredeyse başından sonuna dek sevdiğim kız için yazdıklarımı okuyunca şimdilerde bir gülme alıyor beni. Fakat hatırlayınca o zaman ne çok canım yanmıştı, uykusuz kaç gecem geçmiştir kim bilir. Zamanla unutulup gidiyor tabii. Şimdi sokakta karşılaşsak bir merhaba merhaba sohbetinden ileri gitmem herhalde.

Ama bu hatalar bence altın değerinde, bin nasihatten daha çok şey öğretiyor insana. Onun için bu acıları kucaklayıp özümsemek önemli.

Ama bu hatalar bence altın değerinde, bin nasihatten daha çok şey öğretiyor insana. Onun için bu acıları kucaklayıp özümsemek önemli.
Kesinlikle öyle. Ders almak ayrı, sadece hissettirdikleri için bile paha biçilemez. Şu an için bir anlamı olmayabilir ama o zamandan beri bir daha kimseye karşı o kadar saf ve güçlü duygular beslediğimi sanmıyorum. Tabii önümde daha çok uzun zaman var, zamanın ne göstereceği belli olmaz. Umarım bir daha yaşama fırsatım olur bu duyguları.

Üst üste geldiği için bitik hissediyorsundur, sosyalleşmek ve kafanı vereceğin bir uğraş bulman senin adına hayırlısı olur.

Depremin sonuçlarından dolayı psikolojik sorunlar yaşanabilir, psikolojik destek almayı düşünebilirsin.

Evet, ama maalesef böyle insanların sayısı az.

Genelde anormal kişiler zorbalığa uğrar. Sende utangaçlık var. Göz teması kuruyor musun genelde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…