İçimi döküyorum

Agabee hayatın gerçekleri;

Para yok, iş yok, ekonomi yok, faaliyet yok, yönetim kötü oldugunu bile bile oy veriyoruz, bu yönetim ile gençlerin çoğu istemediği bir işe zorla girecek, ABD daha çok yaptırım yapmaya devam edecek bir sonraki savaşa kadar. Türkiye varını yoğunu iletişim hattından maden kaynaklarına kadar sattı.

Bu topraklarda nefes alan herkesin psikoterapiye ihtiyacı var. Olan çocuklara oluyor...

Hadi eyvallah.

Bu topraklarda nefes alan herkesin psikoterapiye ihtiyacı var. Olan çocuklara oluyor...

Ne alaka hocam.

Yalnız yaşamak çözüm olsaydı. Gurbettekilerin çoğu başarmış olurdu. Seninle gelen ile takılacaksın gelmeyenlere de yol vereceksin ve onlar ile sadece meraba meraba.

Son düzenleme:
Çok alaka. Normal değil bu şekilde davranması aile bireylerinin. Kavga, gürültü, suçlama, hakaret, aşağılama... Tüm coğrafyamız zaten bundan besleniyor. Kaostan ve çatışmadan keyif alan bir milletiz. Olan da işte psikolojisi hasarlı ailenin davranışları ile küçük yaşta psikolojisinde derin yaralar açılan bu gibi çocuklara oluyor. Anlayamadığınız kısmı açıklayabilmişimdir umarım.

Ülkede bilinçli insan ve aile çok. Siz bütün ülke deyince bu normal insan yok anlamına geliyor.

Yalnız yaşamak çözüm olsaydı. Gurbettekilerin çoğu başarmış olurdu. Seninle gelen ile takılacaksın gelmeyenlere de yol vereceksin ve onlar ile sadece meraba meraba.
Hocam kimseyle takılmayın, kimseyi de istemeyin size önerim. Bu hayatta çevre=üzüntü. İlla ki arkadaşım olsun diyorsan 1-2 tane dert arkadaşı yeter size tüm Türkiye'yi arkadaş edinmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…