İçimi döküyorum

Briann0

Hectopat
Henüz daha 15 yaşındayım ve lise 1'im büyük beklentilerle LGS'ye girip fen lisesi kazanacak kadar matematik yapıp onu da kaydırarak Anadolu lisesine giden masum bir öğrenciyim. İçim o kadar dolup taştı ki nereden başlayacağımı bilemiyorum. Etrafımda içimi dökebileceğim kimsem yok yanlış anlamayın asosyal ve yıkık hissi vermeye çalışan biri değilim. Elbette ki arkadaşlarım var ama hiçbirine güvenmiyorum. Özellikle lise ortamında henüz daha 2 ay geçirmiş olsam bile öğrendiğim çok şey var. Bunlardan biri bugünün arkadaşlığı yarının pişmanlığı kısacası bugün dostunuz olan yarın eh pek de istenilen yerde olmuyor. Her neyse açıkçası bulunduğum ortamdan o kadar rahatsızım ki artık geceleri uyumak ve sabahları uyanmak bir işkence oldu. Bulunduğum ortamdaki kişilerle aynı yerde olmamalıyım bence yanlış anlamayın kendimi üstün gördüğümden değil sanki biraz onlar gibi değilim. Nasıl yani? Nasıl onlar gibi değilim? Ben her teneffüs çorap değiştirir gibi sevgili değiştiremem ben hikayeme arka plana yeni nesil rap koyup arkadaşlarımla keko tarzı çekindiğim fotoğrafa karartma uygulayıp paylaşamam benlik değil. Ve bunlar gibi daha nicesi. Hayatımda çok aşık olmadım hatta aşık olmanın verdiği hissi unuttum bir aralar. En son ki ilişkim 1 yıl sürmüştü ve kız arkadaşım vefat etmişti. Ondan sonra zaten benim için gönül işleri duraklamaya başlamıştı ta ki şu ana kadar. Sınıfımda bir kız var ve birbirimizi seviyoruz yani en azından arkadaş olarak tabii o öyle seviyor sanırım bilmiyorum. Ona o kadar aşığım ki o hissi iliklerime kadar hissettim uzun zaman sonra bazen onunda beni sevdiğini zannediyorum bazense tamamen saçmaladığımı ve böyle bir şey olmadığını düşünüyorum. Belirsizlik içinde kalmak bir yerden sonra insanı cidden bıktırıyor. Son zamanlar pek iyi gitmiyor en azından kendi adıma 1 ay içinde birçok sevdiğim kişiyi farklı sebeplerden dolayı kaybettim. Bunu derslere ve çevreme yansıtmamaya çalışmak artık bana ağır bir yük oluyor. Yazılarım kimine göre anlamsız olabilir zira bana göre de öyle sadece artık dolup taşan içimi bir yere dökmem gerekiyordu ve sanırım söylediklerimin en azından bir kesim tarafından "tınlanabileceği" tek yer burası. Tabii ki şöyle cevaplarda olacak "ergen, yıkık, vb" böyle kişilerin söyleyecekleri her ne kadar umurumda olmasa da şunu söylemek isterim evet belki ergen olabilirim ama bu benim sorunlar yaşamayacağım anlamına gelmiyor herkes gibi ben de yaşıyorum ve aşmak için yardım arıyorum yardım etmeyeceksen yolun açık olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben dertleşeceğim seninle ama tam olarak neyi kastettiğini anlamadım. Ya da ben metni anlamadım. Okula gitmekten mi bıktın? Yoksa hakketmediğin liseye gittiğini düşündüğün için mi? Yeni kız arkadaş yapmaya korkup tedirgin olmandan mı?

Hepsi.

Öncelikle kız arkadaşının vefat etmesine çok üzüldüm, Allah rahmet eylesin.

İkincisi, bu sevgili denen gelen geçen olay, hobin varsa hobilerine yoğunlaş. Ben hobilerim sayesinde mutlu hissediyorum çünkü beynim sürekli çalışıyor. Gereksiz şeyleri düşünmekten alıkoyuyor, rahatlıyorum. Hobin yoksa geleceğini düşünerek hareket etmekten başka yapacak bir şeyin yok.

Hobilerim var. İyi resim çizdiğimi düşünüyorum, Python programlama dilini öğreniyorum, Borsa da vakit geçiriyorum. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Okula gitmekten bıkmanı sana şöyle açıklayayım bu yazıyı diğer okuyan kişilere de komik gelebilir ama hiç kimseye muhtaç değilsin. Kekolara da ona da buna da. Yakın arkadaşın varsa kafa dengin sadece onla takıl. Ben 7 yıllık çok yakın arkadaşımla aynı okula düştüm hep beraberiz kimse sarmıyor, zaten endüstride can güvenliğimiz yok Lise konusuna gelirsek, mesleğin için şüpheleniyorsan dert etme. Hangi mesleği hedefliyorsun ona göre tavsiye verelim. Kız konusuna gelirsek, ileride yapmadığın bir şey için çok pişman olursun ama yaptığın bir şeyin pişmanlığı çoğunlukla kısa sürer. Dene şansını, bağlanmamaya çalış. Aranı yakınlaştır buluşma ayarla ama her an senden gidebileceğinin farkına var. Bu bağlanıp üzülmemen için.

Meslek konusunda endişem yok. Kızla aram iyi hatta gayet iyi şuan beni en yakın arkadaşı olarak görüyor Komik.

Meslek konusunda endişem yok. Kızla aram iyi hatta gayet iyi şuan beni en yakın arkadaşı olarak görüyor Komik.
Meslek konusunda endişen yoksa liseyi fazla dert etme. Ben yazılım hedefleyen bir insanım. Açıktan okuyanda şuan iyi bir yazılımcı oluyor, Fende okuyanda. Kız konusuna geri gelirsek, dediğim gibi bağlanmadığın sürece hiç sorun yok ama aklıma takıldı, kız konusunda gelişme olursa haber ver

İlgin için teşekkür ederim haber veririm elbette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…