İçimizdeki Bölücüler

145773

Hectopat
Makaleler
2
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

YGA zirvesinde konusan Ali Koc "Ben 50 yillik hayatimda hic bu kadar ayrismis bir toplum gormedim." dedi. Ben buna bizzat sahit oldum ve hicbir zaman unutmayacagim.

"Kara Cuma siyonistlerin emperyalistlerin oyunudur! Hayirli Cumalar ey Muslumanlar!" diye bagiran bu provokatorun (Daha agir kelimeleri hak ediyor ama neyse...) su an aninda boluculukten cezaevinde bulunmasi gerekiyordu.

Ben de bugune kadar "Insanlar bilinclenir, bu olaylar duzelir..." diye dusunuyordum ama arkadaslar bu zihniyete bir sey anlatamazsiniz cunku girmiyor arkadas girmiyor.

Adamlarin kafa bir sey almiyor ne kadar anlatsan da yok iste yok. Alkis tutanlar da cabasi...

"Sorgulanmayan yaşam yaşanmaya değer değildir." der Sokrates. Bu yasina kadar sorgulamamis insana sen bir sey anlatamazsin. Tek umit yeni yetisen Turkiye cumhuriyeti vatandaslaridir. Lakin bu konu da ayri bir belirsizlik...

Herkes kralcilik oynuyor artik ve boyle bir ortamda Kralci olmadigin vakit her zaman kaybeden taraftasin anlamina geliyor...

Mutlu yarinlara uyanmak dilegiyle ve biraz da umitsizce iyi gunler Sosyal!

Böyle bir konunun siyasete ve kavgaya gideceği için konunun kitlenmesini istiyorum.
Ben de her seye sorgusuz sualsiz itaat eden insanlarin cenesini bir an once kapamasini talep ediyorum.

Halbuki cocuklari pistten alalim demistik...

Bu konu her akilli birey tarafindan saglikli bir sekilde elestirilsin diye acildi. Tartismak maalesef cogu kisi tarafindan kotu sonuclar cikan kavgalar olarak dusunuluyor. Tartismak iyidir. Tartismak kavga etmek degildir.

Ama maalesef kavga ve hakarete çekiliyor. Hakaret ve saygısızlık olmazsa ben de katılırım tabikii.

Böyle bir konunun siyasete ve kavgaya gideceği için konunun kitlenmesini istiyorum.

Ama maalesef kavga ve hakarete çekiliyor. Hakaret ve saygısızlık olmazsa ben de katılırım tabikii.

Ben Technopat'da daha siyaset ve din yüzünden birbirinin kalbini kiran, birbirine hakaret eden kavga eden kimse görmedim. Belki 3-5 densiz yapmistir bunu ve bunlar parmakla sayilacak kadar azdir, sizin bu endisenize bir anlam veremedim.

Konuya dönecek olursak sade bir vatandas global bir kampanyaya kendince tepkisini göstermis, büyütülecek bir sey olmadigini düsünüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu tarz düsünenlere de saygi göstermek lazim.

Sevgiler

Hocam yukaridaki benim attigim videoyu izlerseniz yanlis bilgiler veriyor. "Kara Cuma degil Hayirli Cumalar" demek insanlari ayristirmaktir. Kara Cuma Muslumanliga, Islam'a aykiri bir sey mi?

Bir alisveris magazinda provokasyon yapip sanki Black Firday din disiymis gibi gosterip bu provokasyonu tamamlayici ve zihniyeti belirtir bir sekilde "Allahuekber!" diye bagirmak ne kadar dogru?

Alisveris merkezinde indirimlerden yararlanan insanlari rahatsiz ederek "...Emperyalistlerin oyunudur bu. Muslumansak Musluman gibi yasayalim. Bu ne ya! Iyice azdi millet, azittilar yani..." diyor.

Efendim her dusunceye saygili olmak insanligin geregidir lakin bu bir dusunce midir? Bozuk bir zihniyetin urunu mudur?

Her seyi gecelim efendim su ve sunun gibi sozler saygi duyulacak dusunce midir?

"...Emperyalistlerin oyunudur bu. Muslumansak Musluman gibi yasayalim. Bu ne ya! Iyice azdi millet, azittilar yani..."

Black Friday'den alisveris yapmak Muslumanliga aykiri mi oluyor? Trajikomik olaylar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…