Erdym Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 1 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2021 #11 Mirac533 dedi: Monitörü bir komşuya emanet etmeyi düşünüyorum ama odaya kilitleme olayı lağım farelerinde bile işe yarar mı? Genişletmek için tıkla... Eğer fareler ninja kaplumbağalar gibi evrim geçirip kapı açabiliyorsa ancak ama normalse giremez duvarları kontrol edin yine delik gibi şeyler var mı emin olun.
Mirac533 dedi: Monitörü bir komşuya emanet etmeyi düşünüyorum ama odaya kilitleme olayı lağım farelerinde bile işe yarar mı? Genişletmek için tıkla... Eğer fareler ninja kaplumbağalar gibi evrim geçirip kapı açabiliyorsa ancak ama normalse giremez duvarları kontrol edin yine delik gibi şeyler var mı emin olun.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2021 #12 Mirac533 dedi: Monitörü bir komşuya emanet etmeyi düşünüyorum ama odaya kitleme olayı lağım farelerinde bile işe yarar mı? Genişletmek için tıkla... Fareler, kuyruklarının geçtiği her yerden geçebilirler. İlla bir yer bulacaklardır kaçacak.
Mirac533 dedi: Monitörü bir komşuya emanet etmeyi düşünüyorum ama odaya kitleme olayı lağım farelerinde bile işe yarar mı? Genişletmek için tıkla... Fareler, kuyruklarının geçtiği her yerden geçebilirler. İlla bir yer bulacaklardır kaçacak.
KırAtlıLiberal Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 3.320 Çözümler 13 27 Ağustos 2021 #13 Kapıyı kapatın kapının alt kısmına kartonları sıkıştırın bir şey olmaz.