huseyintb Centipat Katılım 26 Temmuz 2019 Mesajlar 21 30 Temmuz 2019 #1 Yeni bilgisayar aldım, SSD var içinde. O SSD'ye işletim sistemi kuracağım. Eski PC'deki HDD'yi yeni PC'ye takacağım ve eski HDD'nin içinde işletim sistemi var. Sizce sorun olur mu?
Yeni bilgisayar aldım, SSD var içinde. O SSD'ye işletim sistemi kuracağım. Eski PC'deki HDD'yi yeni PC'ye takacağım ve eski HDD'nin içinde işletim sistemi var. Sizce sorun olur mu?
T turkokan Hectopat Katılım 13 Mayıs 2018 Mesajlar 612 Çözümler 3 Yer Antalya 30 Temmuz 2019 #2 Sıkıntılı bir kullanım olur, HDD verilerini sıfırlaman gerekir.
TheCombox Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2019 Mesajlar 1.083 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Temmuz 2019 #3 Boot dan ilk önce SSD seç sıkıntı olmaz.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.227 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Temmuz 2019 #4 Bir şey olacağını sanmıyorum. Anakartın BOOT önceliğini SSD'ye vermen lazım ki HDD'den açmasın işletim sistemini.
Bir şey olacağını sanmıyorum. Anakartın BOOT önceliğini SSD'ye vermen lazım ki HDD'den açmasın işletim sistemini.
Buğrahan Deveci Kilopat Katılım 28 Ocak 2018 Mesajlar 192 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2019 #5 Bir sıkıntı olmaz. Aynı durum bende de vardı, bende halen daha öyle kullanıyorum ama boot menüsünden birinci sıraya SSD'yi al
Bir sıkıntı olmaz. Aynı durum bende de vardı, bende halen daha öyle kullanıyorum ama boot menüsünden birinci sıraya SSD'yi al
huseyintb Centipat Katılım 26 Temmuz 2019 Mesajlar 21 30 Temmuz 2019 #6 Buğrahan Deveci dedi: Bir sıkıntı olmaz. Aynı durum bende de vardı, bende halen daha öyle kullanıyorum ama boot menüsünden birinci sıraya SSD'yi al Genişletmek için tıkla... Peki nasıl alıcam ilk başa.
Buğrahan Deveci dedi: Bir sıkıntı olmaz. Aynı durum bende de vardı, bende halen daha öyle kullanıyorum ama boot menüsünden birinci sıraya SSD'yi al Genişletmek için tıkla... Peki nasıl alıcam ilk başa.
samzeren Decapat Katılım 13 Haziran 2019 Mesajlar 35 Çözümler 1 30 Temmuz 2019 #7 Aynısını ben de yapmıştım. Hangi anakartı kullanıyorsan belirt ama zaten internette bir sürü örneği var. Önceliği verdikten sonra biçimlendir gitsin.
Aynısını ben de yapmıştım. Hangi anakartı kullanıyorsan belirt ama zaten internette bir sürü örneği var. Önceliği verdikten sonra biçimlendir gitsin.