İçinde işletim sistemi olan SSD nasıl sıfırlanır?

Telefon üzerinden SSD sıfırlama yapılabileceğini sanmıyorum maalesef. Bir bilgisayarcıya gitmekten başka şansın yok gibi görünüyor. Bilgisine güvendiğin bir yere ver. İyi sosyaller.
Teşekkür ederim hocam.

Siz yeni bilgisayarınızdaki disk ile eski bilgisayarın SSD'sini mi değiştireceksiniz yoksa eski bilgisayarın SSD'sini telepati yoluyla yeni bilgisayara mı bağlayacaksınız?

Siz yeni bilgisayarınızdaki disk ile eski bilgisayarın SSD'sini mi değiştireceksiniz yoksa eski bilgisayarın SSD'sini telepati yoluyla yeni bilgisayara mı bağlayacaksınız?

Şu anki SSD duracak sadece fazladan depolama alanı için eski bilgisayarımdaki SSD'yi takacaktım.

Şu anki SSD duracak sadece fazladan depolama alanı için eski bilgisayarımdaki SSD'yi takacaktım.
Yani sonuç olarak eski bilgisayarın SSD'sini kullanabilmek için yeni bilgisayara takmanız ve yeni bilgisayarda iki tane diskin olması gerekiyor değil mi?

Yani sonuç olarak eski bilgisayarın SSD'sini kullanabilmek için yeni bilgisayara takmanız ve yeni bilgisayarda iki tane diskin olması gerekiyor değil mi?

Ben kısa yoldan bilgisayarcıya götürürüm hocam sağ olun, iyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…