İçinde önemli dosyalar olan 2 TB'lık flash hata veriyor

Cenker1

Hectopat
Daha fazla  
Hocalarım yazdığım gibi böyle bir hata alıyorum, içinde çok önemli dosyalarım var. Bu dosyalar ile birlikte flashı kurtarmanın bir yolu var mıdır?

Dosya Ekleri

• 1725044730472.png
    1725044730472.png
    16,9 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocalarım yazdığım gibi böyle bir hata alıyorum, içinde çok önemli dosyalarım var. Bu dosyalar ile birlikte flashı kurtarmanın bir yolu var mıdır?
En son ne yaptın bu flash ile? Güvenli mi kaldırmadın, takılıyken mi çektin çarptın nedir, markası modeli nedir, hikayeyi bilmeden ne vereyim abime, ne diyelim.

En son ne yaptın bu flash ile? Güvenli mi kaldırmadın, takılıyken mi çektin çarptın nedir, markası modeli nedir, hikayeyi bilmeden ne vereyim abime, ne diyelim.
Hocam markası modeli hakkında bir fikrim yok bir arkadaş verdi üstünde bir şey yazmıyor en son oyun indiriyordum ve bir anda acilen evden çıkmam gerekti laptopun ekranını indirip çıktım.

Hocam markası modeli hakkında bir fikrim yok bir arkadaş verdi üstünde bir şey yazmıyor en son oyun indiriyordum ve bir anda acilen evden çıkmam gerekti laptopun ekranını indirip çıktım.
Laptop'un ekranı indirince uyku moduna alıyorsa, diski açmak yerine özelliklere girip bir tarama yapabilirsin, diğer türlü sonsuz uyku moduna geçmiş flash diskin.

Hocam özelliklere girip tarama nasıl yapılıyor ben çok anlamıyorum da bu işlerden
Flashdisk takılıyken F olarak HDD/SSD'lerin orada görünüyorsa, ona sağ tıkla, aşağıda özellikler var, aç içinde araçlar var, ona gir, şuna tıkla.

1725047444635.png

Olursa güzel. Olmazsa şu şarkıyı söylersin: Ali bize bir klark çekiyor, usb sahibi ınının diyor, ınını ının ınınınnn...

Flashdisk takılıyken F olarak HDD/SSD'lerin orada görünüyorsa, ona sağ tıkla, aşağıda özellikler var, aç içinde araçlar var, ona gir, şuna tıkla.

Eki Görüntüle 2298412

Olursa güzel. Olmazsa şu şarkıyı söylersin: Ali bize bir klark çekiyor, usb sahibi ınının diyor, ınını ının ınınınnn...
Böyle diyor hocam 🫡

Eki Görüntüle 2298412

En azından dosyaları kurtarmadan nasıl kullanabilirim bu flashı?

Dosya Ekleri

• 1725047572851.png
    1725047572851.png
    3,3 KB · Görüntüleme: 24
Böyle diyor hocam 🫡

En azından dosyaları kurtarmadan nasıl kullanabilirim bu flashı?
Kurtarabileceğin bir durum yok gibi görünüyor. Dosyaları salladıysak, son olarak şunu deneyebilirsin, Başlat'a sağ tık yap, Disk Yönetimi'ni aç, orada USB nasıl görünüyor, görünüyor mu, açılması biraz sürebilir, görünüyorsa renkli kısma gelip biçimlendir diyebilirsin, olmazsa yeni USB disk alacaksın. Geçmiş olsun, laptop'unun kapağını kapattığında USB'yi takılı unuttuğun girişi unutma, bir dahakine ucuz bir usb ile deneme yaparsın, olmadı diğer girişleri kullanırsın artık kapağı kapatırken.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı