Peshie Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 47 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #1 İçinde para olmayan bir kart ile Amazon Prime kullanıyorum her gün 8 lira çekmeye çalışıyor fakat boş olduğu için çekemiyor. Bir sıkıntı olur mu?
İçinde para olmayan bir kart ile Amazon Prime kullanıyorum her gün 8 lira çekmeye çalışıyor fakat boş olduğu için çekemiyor. Bir sıkıntı olur mu?
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.383 Çözümler 32 27 Haziran 2023 #2 Peshie dedi: İçinde para olmayan bir kart ile Amazon Prime kullanıyorum her gün 8 lira çekmeye çalışıyor fakat boş olduğu için çekemiyor. Bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... 8 liramı? Birkaç gün sonra artık parayı çekemediği için üyeliğiniz iptal olucak.
Peshie dedi: İçinde para olmayan bir kart ile Amazon Prime kullanıyorum her gün 8 lira çekmeye çalışıyor fakat boş olduğu için çekemiyor. Bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... 8 liramı? Birkaç gün sonra artık parayı çekemediği için üyeliğiniz iptal olucak.
BlackSword Decapat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #3 olur para yüklediğinde alacak onun yerine (papara ise) abonelik kısmından onu engelle daha iyi. Peshie dedi: İçinde para olmayan bir kart ile Amazon Prime kullanıyorum her gün 8 lira çekmeye çalışıyor fakat boş olduğu için çekemiyor. Bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... olur para yüklediğinde alacak onun yerine (papara ise) abonelik kısmından onu engelle daha iyi.
olur para yüklediğinde alacak onun yerine (papara ise) abonelik kısmından onu engelle daha iyi. Peshie dedi: İçinde para olmayan bir kart ile Amazon Prime kullanıyorum her gün 8 lira çekmeye çalışıyor fakat boş olduğu için çekemiyor. Bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... olur para yüklediğinde alacak onun yerine (papara ise) abonelik kısmından onu engelle daha iyi.
anilcaliskan Megapat Katılım 26 Kasım 2016 Mesajlar 939 Makaleler 1 Çözümler 5 27 Haziran 2023 #4 Sonsuza kadar para çekmeye çalışmayacak, maksimum bir kaç gün daha dener para alamadığı için hizmeti sonlandırır.
Sonsuza kadar para çekmeye çalışmayacak, maksimum bir kaç gün daha dener para alamadığı için hizmeti sonlandırır.
U umeyir060 Hectopat Katılım 12 Eylül 2019 Mesajlar 88 27 Haziran 2023 #5 Amazone, Google gibi büyük firmalar kartı doğrulamak için belirli bir tutar çekip geri iade eder.
T tempZ Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 5.140 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #6 Para çekilmeyen abonelik için belirli bir süre daha kullanmanıza izin veriyor, süre sonunda hâlâ ödeme alamadıysa aboneliğinizi sonlandırıyor. (Süreden emin değilim ama 10 gün diye aklımda kalmış.)
Para çekilmeyen abonelik için belirli bir süre daha kullanmanıza izin veriyor, süre sonunda hâlâ ödeme alamadıysa aboneliğinizi sonlandırıyor. (Süreden emin değilim ama 10 gün diye aklımda kalmış.)