Merhabalar, yaklasik 2 aydir Twitch prime kullanmaktayim. Sorum su, ben su anda kullanmadigim, icinde para olmayan bir kartin uzerine yaptim prime'i. 2 aydir da sorun cikarmiyor. Ben boyle devam etmek istiyorum, sizce bir para kesimi vs. olur mu?
Merhabalar, yaklasik 2 aydir Twitch prime kullanmaktayim. Sorum su, ben su anda kullanmadigim, icinde para olmayan bir kartin uzerine yaptim prime'i. 2 aydir da sorun cikarmiyor. Ben boyle devam etmek istiyorum, sizce bir para kesimi vs. olur mu?
Merhabalar, yaklasik 2 aydir Twitch Prime kullanmaktayim. Sorum su, ben su anda kullanmadigim, icinde para olmayan bir kartin uzerine yaptim Prime'i. 2 aydir da sorun cikarmiyor. Ben boyle devam etmek istiyorum, sizce bir para kesimi vs. olur mu?
Şu an senin durumun nasıl, para ödedin mi yoksa hâlâ bedava mı kullanıyorsun çünkü bende 7 aydır bedava kullanıyordum bir şey olur diye korkudan iptal ettim bir sıkıntı çıkar mı?
Şu an durum nasıl herhangi bir borç geldi mi, yoksa bir şey olmadı mı? Çok merak ettim ben de 7 ay kullandım sonra korkudan üyeliği sonlandırdım.
Şu an senin durumun nasıl, para ödedin mi yoksa hâlâ bedava mı kullanıyorsun çünkü bende 7 aydır bedava kullanıyordum bir şey olur diye korkudan iptal ettim bir sıkıntı çıkar mı?
O mesajı ne zaman yazdığımı bile hatırlamıyorum ama hâlâ yapıyorum. Şu an var zaten Twitch Prime'ım. Korkmadan yapabilirsin. Sonra dan kartına para attığında para eksiye düşmüyor merak etme.
O mesajı ne zaman yazdığımı bile hatırlamıyorum ama hâlâ yapıyorum. Şu an var zaten Twitch Prime'ım. Korkmadan yapabilirsin. Sonradan kartına para attığında para eksiye düşmüyor merak etme.
Yani sonradan kötü şeyler olmaz değil mi? Son 3 gündür çok korkuyorum zaten bir daha Amazon'la da Twitch Prime'la da işim olmaz. ininal kartımı ve Amazon hesabımı da kapattım.
Yani sonradan kötü şeyler olmaz değil mi? Son 3 gündür çok korkuyorum zaten bir daha Amazon'la da Twitch Prime'la da işim olmaz. ininal kartımı ve Amazon hesabımı da kapattım.
Şu an durum nasıl herhangi bir borç geldi mi, yoksa bir şey olmadı mı? Çok merak ettim ben de 7 ay kullandım sonra korkudan üyeliği sonlandırdım.
bir şey sormak istiyorum bende o bug hala devam ediyor x kanalına 8. ayım olucak ve full öyle kullandım sence bir sorun çıkar mı şahsen biraz korkuyorum yani