Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 9 Eylül 2020 #11 Twitch Prime ne işe yarıyor? Çok fazla Twitch kullanmıyorum.
R Rwainman Femtopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2021 #12 kairost dedi: Bir şey sormak istiyorum bende o bug hala devam ediyor X kanalına 8. ayım olacak ve Full öyle kullandım sence bir sorun çıkar mı şahsen biraz korkuyoryoldaş 1. Genişletmek için tıkla... Yoldaş 1.5 yıl olmuş X kanalına abone olacağım kartta sınırlı para var ve İninal para kesimi yapıyor mu bilmiyorum. Bilgi verebilir misin? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Kasım 2021
kairost dedi: Bir şey sormak istiyorum bende o bug hala devam ediyor X kanalına 8. ayım olacak ve Full öyle kullandım sence bir sorun çıkar mı şahsen biraz korkuyoryoldaş 1. Genişletmek için tıkla... Yoldaş 1.5 yıl olmuş X kanalına abone olacağım kartta sınırlı para var ve İninal para kesimi yapıyor mu bilmiyorum. Bilgi verebilir misin?