T TurkishKebabs Centipat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #1 İçinde fotoğraf olan USB'ye işletim sistemi yazdırırsak bilgisayara taktığımızda işletim sistemi çalışır mı?
İçinde fotoğraf olan USB'ye işletim sistemi yazdırırsak bilgisayara taktığımızda işletim sistemi çalışır mı?
Çözüm K3R1M 27 Ağustos 2022 TurkishKebabs dedi: İçinde fotoğraf olan USB'ye işletim sistemi yazdırırsak bilgisayara taktığımızda işletim sistemi çalışır mı? Genişletmek için tıkla... İşletim sistemi yazdırma sırasında güvenli başlatma için kullandığınız program önce diski formatlar daha sonra diske yazma işlemi yapar
TurkishKebabs dedi: İçinde fotoğraf olan USB'ye işletim sistemi yazdırırsak bilgisayara taktığımızda işletim sistemi çalışır mı? Genişletmek için tıkla... İşletim sistemi yazdırma sırasında güvenli başlatma için kullandığınız program önce diski formatlar daha sonra diske yazma işlemi yapar
AlperInferno Megapat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 5.676 Makaleler 11 Çözümler 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #2 Çalıştırır ama foto silinir. Artı 0 Eksi
MacOS Bükücü Hectopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 345 Makaleler 2 Çözümler 1 27 Ağustos 2022 #3 Rufus gibi araçlar biçimlendirmeden yazmıyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Biom4techh Hectopat Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 338 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ağustos 2022 #4 TurkishKebabs dedi: İçinde fotoğraf olan USB'ye işletim sistemi yazdırırsak bilgisayara taktığımızda işletim sistemi çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Yedekleyip yazdırıp bir yeni bir klasör içine atarsanız sorun olmayacaktır. Çözüm işaretlerseniz sevinirim. Artı 0 Eksi
TurkishKebabs dedi: İçinde fotoğraf olan USB'ye işletim sistemi yazdırırsak bilgisayara taktığımızda işletim sistemi çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Yedekleyip yazdırıp bir yeni bir klasör içine atarsanız sorun olmayacaktır. Çözüm işaretlerseniz sevinirim.
celilemrednsmnt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Şubat 2020 Mesajlar 5.237 Makaleler 2 Çözümler 25 Yer Yalova Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600, Gainward RTX 4060 Python II, GoodRam 2x8 16 GB 3600 MHz, MSI MPG B550 GAMING PLUS, Kioxia Exceria G2 1 TB, Silver Stone PF240 Sıvı soğutma, WD 1 TB HDD, Dark GT PRO Mesh Kasa. Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri 27 Ağustos 2022 #5 TurkishKebabs dedi: İçinde fotoğraf olan USB'ye işletim sistemi yazdırırsak bilgisayara taktığımızda işletim sistemi çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Ya ben ne demek istediğinizi anlamadım ya da yanlış bir kaygıya kapılmışsınız. Usb belleğe bir format dosyası yazdığınız zaman daha önceden içinde olan her şey silinir. Mevcutta bir işletim sistemi kuruluysa, işletim sistemi bundan etkilenmez. Artı 0 Eksi
TurkishKebabs dedi: İçinde fotoğraf olan USB'ye işletim sistemi yazdırırsak bilgisayara taktığımızda işletim sistemi çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Ya ben ne demek istediğinizi anlamadım ya da yanlış bir kaygıya kapılmışsınız. Usb belleğe bir format dosyası yazdığınız zaman daha önceden içinde olan her şey silinir. Mevcutta bir işletim sistemi kuruluysa, işletim sistemi bundan etkilenmez.
K3R1M Hectopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 629 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #6 TurkishKebabs dedi: İçinde fotoğraf olan USB'ye işletim sistemi yazdırırsak bilgisayara taktığımızda işletim sistemi çalışır mı? Genişletmek için tıkla... İşletim sistemi yazdırma sırasında güvenli başlatma için kullandığınız program önce diski formatlar daha sonra diske yazma işlemi yapar Artı 0 Eksi Çözüm
TurkishKebabs dedi: İçinde fotoğraf olan USB'ye işletim sistemi yazdırırsak bilgisayara taktığımızda işletim sistemi çalışır mı? Genişletmek için tıkla... İşletim sistemi yazdırma sırasında güvenli başlatma için kullandığınız program önce diski formatlar daha sonra diske yazma işlemi yapar