İçinde Windows bulunan SSD nasıl sıfırlanır?

Hazkgn

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Ben yeni bir bilgisayar topladım ve eski WM11 sistemimden kalan içinde WM11 olan SSD'yi yeni anakarta taktım. İçinde Windows olan SSD'yi nasıl sıfırlayabilirim?

Merhaba. Ben yeni bir bilgisayar topladım ve eski WM11 sistemimden kalan içinde WM11 olan SSD'yi yeni anakarta taktım. İçinde Windows olan SSD'yi nasıl sıfırlayabilirim?
SSD’i başka bir bilgisayara tak ve biçimlendir.

Hocam Windows kurulumuna girin herhangi bir surum olur fark etmez orada kurma bölümünde silmek istediğiniz SSD'ye basın ve silin sonra kurulumdan çıkabilirsiniz başka bir çözüm varsa arkadaşlar sunabilir benim bildiğim en pratik yol bu

Üstüne direkt olarak sistem kurarsın zaten komple otomatik olarak biçimlenecektir.

Secure Boot BIOS'tan kapalı şimdi Windows 10 denedim fakat yine kurmuyor ve yeni bir işlemci algılandı diyor.

Hiçbir şekilde masaüstüne ulaşamıyorsan Windows kurma diski oluştur USB ile, USB ile başlat PC'yi, Windows kurulu diski silip PC'yi yeniden başlat.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı