W Wizinnn Hectopat Katılım 15 Ocak 2020 Mesajlar 148 Çözümler 1 4 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar merhaba SSD aldım ve içinde Windows 10 kurulu HDD sıfırlamak istiyorum. (İçinde bulunan her şeyi kalıcı olarak silmek istiyorum Windows dahil.) Nasıl yaparım ayrıntılı anlatırsanız sevinirim.
Arkadaşlar merhaba SSD aldım ve içinde Windows 10 kurulu HDD sıfırlamak istiyorum. (İçinde bulunan her şeyi kalıcı olarak silmek istiyorum Windows dahil.) Nasıl yaparım ayrıntılı anlatırsanız sevinirim.
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.981 Makaleler 1 Çözümler 28 4 Eylül 2020 #2 Low Level Format atabilirsin.
W Wizinnn Hectopat Katılım 15 Ocak 2020 Mesajlar 148 Çözümler 1 4 Eylül 2020 #3 Teknocuk dedi: Low Level format atabilirsin. Genişletmek için tıkla... Low Level formatı önermiyorlar HDD yıpratıyormuş.
Teknocuk dedi: Low Level format atabilirsin. Genişletmek için tıkla... Low Level formatı önermiyorlar HDD yıpratıyormuş.
Osman Tuç Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 1.954 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2020 #4 SSD ile çalıştırın, sonra HDD'yi biçimlendirin.
W Wizinnn Hectopat Katılım 15 Ocak 2020 Mesajlar 148 Çözümler 1 4 Eylül 2020 #5 Osman Tuç dedi: SSD ile çalıştırın, sonra HDD'yi biçimlendirin. Genişletmek için tıkla... SSD Windows kurup sonra mı HDD biçimlendireceğim ?
Osman Tuç dedi: SSD ile çalıştırın, sonra HDD'yi biçimlendirin. Genişletmek için tıkla... SSD Windows kurup sonra mı HDD biçimlendireceğim ?
Kullanıcı1355 Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 2.322 Çözümler 23 4 Eylül 2020 #6 Wizinnn dedi: SSD Windows kurup sonra mı HDD biçimlendireceğim ? Genişletmek için tıkla... Evet. Bu rehberimde HDD ve SSD verilerini kurtarılmayacak şeklide silmeyi detaylıca anlattım. İşinize yarayacaktır. [Rehber] HDD ve SSD'deki verileri kurtarılmayacak şekilde silme - Technopat Sosyal
Wizinnn dedi: SSD Windows kurup sonra mı HDD biçimlendireceğim ? Genişletmek için tıkla... Evet. Bu rehberimde HDD ve SSD verilerini kurtarılmayacak şeklide silmeyi detaylıca anlattım. İşinize yarayacaktır. [Rehber] HDD ve SSD'deki verileri kurtarılmayacak şekilde silme - Technopat Sosyal
3 335851 Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 178 Çözümler 1 4 Eylül 2020 #7 Flash bellekten portable Windows çalıştır (800 MB boyutu var.) disk yönetimine gir HDD'ni sıfırla.
Danzo Hectopat Katılım 6 Şubat 2019 Mesajlar 653 Çözümler 1 4 Eylül 2020 #8 Dostum format atarken attığım linkdeki işlemi gerçekleştirirsen diskin içindeki herşeyi silersin. Diskpart İle Sabit Disk Nasıl Silinir? - Technopat
Dostum format atarken attığım linkdeki işlemi gerçekleştirirsen diskin içindeki herşeyi silersin. Diskpart İle Sabit Disk Nasıl Silinir? - Technopat
Osman Tuç Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 1.954 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2020 #9 Kullanıcı1355 dedi: Evet. Bu rehberimde HDD ve SSD verilerini kurtarılmayacak şeklide silmeyi detaylıca anlattım. İşinize yarayacaktır. [Rehber] HDD ve SSD'deki verileri kurtarılmayacak şekilde silme - Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Konu sahibi Low Level Format istemiyor.
Kullanıcı1355 dedi: Evet. Bu rehberimde HDD ve SSD verilerini kurtarılmayacak şeklide silmeyi detaylıca anlattım. İşinize yarayacaktır. [Rehber] HDD ve SSD'deki verileri kurtarılmayacak şekilde silme - Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Konu sahibi Low Level Format istemiyor.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2020 #10 SSD'ye Windows kurun. Kurulum esnasında diğer diski biçimlendirebilir veya silebilersiniz.