İçinde Windows olan HDD laptopun disk bölümüne takılırsa problem olur mu?

Paşalıı

Hectopat
Elimde çöp bir bilgisayardan söktüğüm bir HDD var ama içinde Windows 10 var. Bende boşu boşuna para vermemek için bunu kullanırım gibi düşünüyorum. Herhangi bir problem olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Format atıp kullanın hocam. Onda kurulu sürücülerle laptopunuzdaki sürücüler uymaz. Sürücüleri değiştirebilirsiniz ama format daha temiz olur.

Elimde çöp bir bilgisayardan söktüğüm bir HDD var ama içinde Windows 10 var. Bende boşu boşuna para vermemek için bunu kullanırım gibi düşünüyorum. Herhangi bir problem olur mu?
Hiçbir sıkıntı olmaz. Bilgisayar açılırken hangi işletim sistemini açmak istiyoruz diye bir soru sorabilir. Hiçbir şey yapmazsanız her zaman kullandığınız işletim sistemi açılır. Formatlarsanız hiçbir sorun kalmaz.

Evet hocam.

Nasıl yapacağım hocam bunu tam olarak. Muhtemelen açmayacak o HDD'nin içindeki Windows'u sürücü uyumşuzluğundan.
Hocam sadece depolama amaçlı ise diski biçimlendirmeniz yeterli. İşletim sistemi kurmanıza gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…