qweqweee Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Temmuz 2013 Mesajlar 2.695 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2014 #11 9544 dedi: Kurtlar Vadisi. Genişletmek için tıkla... Birisi Kurtlar Vadisi mi dedi, hastasıyız
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2014 #12 Silinen üye dedi: Birisi Kurtlar Vadisi mi dedi Hastasıyız Genişletmek için tıkla... Polat Alemdar'ımız eksikti oda geldi.
Silinen üye dedi: Birisi Kurtlar Vadisi mi dedi Hastasıyız Genişletmek için tıkla... Polat Alemdar'ımız eksikti oda geldi.
Samet Akman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2014 Mesajlar 1.396 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletmeci 9 Mayıs 2014 #13 Bir tek yıllar önce ilk bölümünü izledim. Bir daha da hiç izlemedim. Ama Kurtlar Vadisi filmlerini izledim.
Bir tek yıllar önce ilk bölümünü izledim. Bir daha da hiç izlemedim. Ama Kurtlar Vadisi filmlerini izledim.
Ozan Demir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2014 Mesajlar 1.131 Yer Safranbolu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kamu Personeli 9 Mayıs 2014 #15 Kurtlar vadisi devlet eliyle yazılmaya başlandığı an bıraktım izlemedim izlettirmedim. Sanata devletin karışmasına karşıyım.
Kurtlar vadisi devlet eliyle yazılmaya başlandığı an bıraktım izlemedim izlettirmedim. Sanata devletin karışmasına karşıyım.
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.473 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 9 Mayıs 2014 #16 Normal birinin içinden Kurtlar Vadisi gelmez benim bildiğim kadarıyla Abarttınız biraz dizi olayını.
illaedeb1 Hectopat Katılım 20 Şubat 2014 Mesajlar 225 Çözümler 1 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2014 #17 BilgisayarKurdu dedi: Normal birinin içinden Kurtlar Vadisi gelmez benim bildiğim kadarıyla Abarttınız biraz dizi olayını. Genişletmek için tıkla... Sende abartıp resmini koymuşsun Kızım sana diyorum , gelinim sen duy
BilgisayarKurdu dedi: Normal birinin içinden Kurtlar Vadisi gelmez benim bildiğim kadarıyla Abarttınız biraz dizi olayını. Genişletmek için tıkla... Sende abartıp resmini koymuşsun Kızım sana diyorum , gelinim sen duy
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2014 #18 illaedeb1 dedi: Sende abartıp resmini koymuşsun Kızım sana diyorum , gelinim sen duy Genişletmek için tıkla... @BilgisayarKurdu Tanıdığımdan beri o resim var için rahat olsun.
illaedeb1 dedi: Sende abartıp resmini koymuşsun Kızım sana diyorum , gelinim sen duy Genişletmek için tıkla... @BilgisayarKurdu Tanıdığımdan beri o resim var için rahat olsun.
illaedeb1 Hectopat Katılım 20 Şubat 2014 Mesajlar 225 Çözümler 1 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2014 #19 9544 dedi: @BilgisayarKurdu Tanıdığımdan beri o resim var için rahat olsun. Genişletmek için tıkla... Benim içim rahat . Biri birini eleştirirken önce aynaya baksın. Ben kötü bir şey demedim. Sen avukatlık yapmasan da olur.
9544 dedi: @BilgisayarKurdu Tanıdığımdan beri o resim var için rahat olsun. Genişletmek için tıkla... Benim içim rahat . Biri birini eleştirirken önce aynaya baksın. Ben kötü bir şey demedim. Sen avukatlık yapmasan da olur.
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2014 #20 illaedeb1 dedi: Benim içim rahat . Biri birini eleştirirken önce aynaya baksın. Ben kötü bir şey demedim. Sen avukatlık yapmasan da olur. Genişletmek için tıkla... Avukatlık yapmıyorum. Sen "abartıp resmini koymuşun" dediğin için cevap vermek istedim.
illaedeb1 dedi: Benim içim rahat . Biri birini eleştirirken önce aynaya baksın. Ben kötü bir şey demedim. Sen avukatlık yapmasan da olur. Genişletmek için tıkla... Avukatlık yapmıyorum. Sen "abartıp resmini koymuşun" dediğin için cevap vermek istedim.