Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.595 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 25 Mart 2021 #21 KojiroHyuga04 dedi: BIOS menüsüne gir. Boot Order üzerinden 1.sıraya USB Hard Drive cihazını getir. Sorun çözülmeli. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam yine aynı.
KojiroHyuga04 dedi: BIOS menüsüne gir. Boot Order üzerinden 1.sıraya USB Hard Drive cihazını getir. Sorun çözülmeli. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam yine aynı.
Bsd Kaymak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #22 Silinen üye dedi: Hayır hocam yine aynı. Genişletmek için tıkla... Flashi hangi seceneklerde yazdirdin?
Silinen üye dedi: Hayır hocam yine aynı. Genişletmek için tıkla... Flashi hangi seceneklerde yazdirdin?
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.595 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 25 Mart 2021 #23 Bsd Kaymak dedi: Flashi hangi seceneklerde yazdirdin? Genişletmek için tıkla... Hocam yazdıramadım NTFS biçiminde şuan öyle biçimlendirdim,direk içine attım dosyaları.
Bsd Kaymak dedi: Flashi hangi seceneklerde yazdirdin? Genişletmek için tıkla... Hocam yazdıramadım NTFS biçiminde şuan öyle biçimlendirdim,direk içine attım dosyaları.
Bsd Kaymak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #24 Silinen üye dedi: Hocam yazdıramadım NTFS biçiminde şu an öyle biçimlendirdim, direk içine attım dosyaları. Genişletmek için tıkla... Modu dd mi ISO mu? DD yazdirdiysan bu sorun cok normal. En son Linux'ta idin diye hatirliyorum. DD yazdirmis olabilirsin.
Silinen üye dedi: Hocam yazdıramadım NTFS biçiminde şu an öyle biçimlendirdim, direk içine attım dosyaları. Genişletmek için tıkla... Modu dd mi ISO mu? DD yazdirdiysan bu sorun cok normal. En son Linux'ta idin diye hatirliyorum. DD yazdirmis olabilirsin.
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.595 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 25 Mart 2021 #25 Bsd Kaymak dedi: Modu dd mi ISO mu? DD yazdirdiysan bu sorun cok normal. En son Linux'ta idin diye hatirliyorum. DD yazdirmis olabilirsin. Genişletmek için tıkla... Xubuntu'dayım,ve yazma diye birşey yok sadece DVD/CD yazabiliyor ve elimde CD veya DVD yok.
Bsd Kaymak dedi: Modu dd mi ISO mu? DD yazdirdiysan bu sorun cok normal. En son Linux'ta idin diye hatirliyorum. DD yazdirmis olabilirsin. Genişletmek için tıkla... Xubuntu'dayım,ve yazma diye birşey yok sadece DVD/CD yazabiliyor ve elimde CD veya DVD yok.
Bsd Kaymak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #26 Silinen üye dedi: Xubuntu'dayım,ve yazma diye birşey yok sadece DVD/CD yazabiliyor ve elimde CD veya DVD yok. Genişletmek için tıkla... CD ve DVD ile alakali bir sey soylemedim. DD moduyla mi yazdirdin Windows'u?
Silinen üye dedi: Xubuntu'dayım,ve yazma diye birşey yok sadece DVD/CD yazabiliyor ve elimde CD veya DVD yok. Genişletmek için tıkla... CD ve DVD ile alakali bir sey soylemedim. DD moduyla mi yazdirdin Windows'u?
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.595 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 25 Mart 2021 #27 Bsd Kaymak dedi: CD ve DVD ile alakali bir sey soylemedim. DD moduyla mi yazdirdin Windows'u? Genişletmek için tıkla... Hocam diyorumki Xubuntu'da USB ile yazdıralamıyor.
Bsd Kaymak dedi: CD ve DVD ile alakali bir sey soylemedim. DD moduyla mi yazdirdin Windows'u? Genişletmek için tıkla... Hocam diyorumki Xubuntu'da USB ile yazdıralamıyor.
Bsd Kaymak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #28 Silinen üye dedi: Hocam diyorumki Xubuntu'da USB ile yazdıralamıyor. Genişletmek için tıkla... Ne alaka? Hic writer tool indirmedin mi Ventoy gibi?
Silinen üye dedi: Hocam diyorumki Xubuntu'da USB ile yazdıralamıyor. Genişletmek için tıkla... Ne alaka? Hic writer tool indirmedin mi Ventoy gibi?