Yok, ölünce son odadan başlıyorsunuz. Ama oyundan çıkınca bölümün başından başlıyorsunuz. Bu gün başıma geldi, oyun hata verdi boss dan önce gidip tüm bölümüm baştan yaptım.
"Zor" dediğim kısmı aslında karakteri kullanmak, sürekli ölmek değil. Daha önce dediğim gibi tuşları öğretmeyişi ve mouse ile oynanmayışından. Ama biraz alıştım şu an.
Anneme arada bir küçük bir şey yaptığımda, küçük bir yalanım olduğunda onu 1 hafta boyunca aklından bile çıkarmıyor. Hatta beni odama falan kovuyor. Sıkıntım o.
Psikolojik olarak bazı hastalıklarım var. İstediğim meslek psikolojik hastalıkları olanları eliyor. Psikiyatri tanı koydu ancak tedavi olmadım. Tedavi için verilen ilaçlarda ağır olduğu için ailem de pek yanaşmadı bu duruma. Ortalama 3 yıl oluyor ve artık hastalıklarım ilerledi. 19 yaşında saçlarım döküldü ve 40 yaşındaki birinin görünümünü almaya başladım. Bu beni ve vücudumu çok yorsa da hayallerimin peşinden gitmek için kendimi zorluyorum. Ders çalışmak için geceleri ayakta duruyorum. DEHB olduğum için sessiz ortam yakalamaya çalışıyorum. Bir nebze çalışıyorum ders. Stres, kaygı bozukluğu, obsesif kompülsif bozuluğum var. Her şeyi kafaya taktığım için DEHB benim için daha zor bir hale geliyor. Kafada kurma( Senaryoculuk) problemim var. Güven problemi yapıyor bu yüzden insan ilişkilerim çok sıkıntılı. Yine de dayanmaya çalışıyorum. İçimi dökmek istedim. Hepinize iyi forumlar.