S Semih Poyraz Hectopat Katılım 13 Haziran 2019 Mesajlar 42 Çözümler 1 23 Mart 2022 #1 Aile içi paylaşımı öncelikle 50GB da açılabiliyor mu? Yoksa 200 GB mı almak gerekli? Ek olarak benim verilerim aile içine aldığım kişilerle, onların verileri benimkilerle karışıyor mu? Bunları merak ediyorum cevaplarsanız çok memnun olurum. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mart 2022
Aile içi paylaşımı öncelikle 50GB da açılabiliyor mu? Yoksa 200 GB mı almak gerekli? Ek olarak benim verilerim aile içine aldığım kişilerle, onların verileri benimkilerle karışıyor mu? Bunları merak ediyorum cevaplarsanız çok memnun olurum.
S Semih Poyraz Hectopat Katılım 13 Haziran 2019 Mesajlar 42 Çözümler 1 23 Mart 2022 #3 ab160803 dedi: Ücretsiz planda bile açılıyor. Genişletmek için tıkla... Hesabımı yükseltmek istiyorum ondan sonra bu tür sorunlar olur mu diye sordum ama.
ab160803 dedi: Ücretsiz planda bile açılıyor. Genişletmek için tıkla... Hesabımı yükseltmek istiyorum ondan sonra bu tür sorunlar olur mu diye sordum ama.