Karas.o Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 32 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #1 Yeterli depolama alanım kalmadı ve yükseltmek için yeterli bütçeye sahip değilim. Bu yüzden konuyu oluşturdum fikir sahibi olanlar yazarsa sevinirim.
Yeterli depolama alanım kalmadı ve yükseltmek için yeterli bütçeye sahip değilim. Bu yüzden konuyu oluşturdum fikir sahibi olanlar yazarsa sevinirim.
Emin Dmr Hectopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 1.517 Çözümler 18 20 Temmuz 2023 #2 Ben yükleyemiyorum.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.916 Çözümler 245 20 Temmuz 2023 #3 Karas.o dedi: Yeterli depolama alanım kalmadı ve yükseltmek için yeterli bütçeye sahip değilim. Bu yüzden konuyu oluşturdum fikir sahibi olanlar yazarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Maalesef yüklemezsiniz. Uygulamalar yüklenirken telefon hafızasını kullanır.
Karas.o dedi: Yeterli depolama alanım kalmadı ve yükseltmek için yeterli bütçeye sahip değilim. Bu yüzden konuyu oluşturdum fikir sahibi olanlar yazarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Maalesef yüklemezsiniz. Uygulamalar yüklenirken telefon hafızasını kullanır.