16 sayfa mesajı okudum ve forumdaşların yazdığı hiçbir öneriyi uygulamadığını gördüm, sadece papağan gibi aynı kelimeleri tekrar ediyor konu sahibi. Bana troll konu gibi geldi dostlar.
16 sayfa mesajı okudum ve forumdaşların yazdığı hiçbir öneriyi uygulamadığını gördüm, sadece papağan gibi aynı kelimeleri tekrar ediyor konu sahibi. Bana troll konu gibi geldi dostlar.
Gerçekten siz söyleyince ben de dikkatle okudum ama sürekli aynı şeyleri söylemiş. Baştan ''Korktum şifremi verdim'' diyen birini ciddiye almaması gerekiyordu forumdaki arkadaşların.
Gerçekten o vahşet videoları veya fotoğrafları tüm çıplaklığıyla görünüyor mu? Görünüyorsa mide bulandırıcı ve ürkütücü. Üstteki arkadaş da yazmış ama ben yine de tekrarlayayım, hesabını silmeyi dene.
Kendilerine fotoğrafı atmıştım.
Tüm çıplaklığıyla gözüküyor her şey.
Silmem için bana yalvardılar.
Berbat bir şey psikolojim kalmadı resmen.
Kanım dondu.
Dostum yaşın küçük galiba, sana olası tüm çözümleri önerdiler. Sen sorun çözülsün istemiyor gibi davranıyorsun ve durumun ne kadar kötü olduğundan bahsediyorsun, buradaki insanlar çözüm üretmekle mükellef seni rahatlatmakla değil.
Dostum yaşın küçük galiba, sana olası tüm çözümleri önerdiler. Sen sorun çözülsün istemiyor gibi davranıyorsun ve durumun ne kadar kötü olduğundan bahsediyorsun, buradaki insanlar çözüm üretmekle mükellef seni rahatlatmakla değil.