L lovemyers Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 2.158 Makaleler 2 Çözümler 13 17 Ekim 2022 #161 cluster dedi: Bütün mesajları okudum bana da diğer arkadaşlar gibi troll geldi hangi thread ve hangi gün olduysa söyleyin girip bakacağım. Genişletmek için tıkla... Manga bölümüne girebilirsiniz. Tüm kullanıcılar anonim. İnanmayan arkadaşlar için zaten yeteri kadar kanıt koydum. Ceset fotoğrafları dahil.
cluster dedi: Bütün mesajları okudum bana da diğer arkadaşlar gibi troll geldi hangi thread ve hangi gün olduysa söyleyin girip bakacağım. Genişletmek için tıkla... Manga bölümüne girebilirsiniz. Tüm kullanıcılar anonim. İnanmayan arkadaşlar için zaten yeteri kadar kanıt koydum. Ceset fotoğrafları dahil.
cluster Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 175 17 Ekim 2022 #162 Kaleo dedi: 16 sayfa mesajı okudum ve forumdaşların yazdığı hiçbir öneriyi uygulamadığını gördüm, sadece papağan gibi aynı kelimeleri tekrar ediyor konu sahibi. Bana troll konu gibi geldi dostlar.bana da Genişletmek için tıkla... Bencede troll konu. lovemyers dedi: Manga bölümüne girebilirsiniz. Tüm kullanıcılar anonim. İnanmayan arkadaşlar için zaten yeteri kadar kanıt koydum. Ceset fotoğrafları dahil. Genişletmek için tıkla... Olay hangi gün oldu?
Kaleo dedi: 16 sayfa mesajı okudum ve forumdaşların yazdığı hiçbir öneriyi uygulamadığını gördüm, sadece papağan gibi aynı kelimeleri tekrar ediyor konu sahibi. Bana troll konu gibi geldi dostlar.bana da Genişletmek için tıkla... Bencede troll konu. lovemyers dedi: Manga bölümüne girebilirsiniz. Tüm kullanıcılar anonim. İnanmayan arkadaşlar için zaten yeteri kadar kanıt koydum. Ceset fotoğrafları dahil. Genişletmek için tıkla... Olay hangi gün oldu?
L lovemyers Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 2.158 Makaleler 2 Çözümler 13 17 Ekim 2022 #163 cluster dedi: Bencede troll konu. Olay hangi gün oldu? Genişletmek için tıkla... 3 gün önce oldu. Dün ise durum daha şiddetli hale geldi.
cluster dedi: Bencede troll konu. Olay hangi gün oldu? Genişletmek için tıkla... 3 gün önce oldu. Dün ise durum daha şiddetli hale geldi.
cluster Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 175 17 Ekim 2022 #164 lovemyers dedi: 3 gün önce oldu. Dün ise durum daha şiddetli hale geldi. Genişletmek için tıkla... Az önce telefondan VPN ile 4chana girdim anime/manga boardında hiç iCloud ile alakalı bir şey yoktu eve gidince tekrar bakacağım.
lovemyers dedi: 3 gün önce oldu. Dün ise durum daha şiddetli hale geldi. Genişletmek için tıkla... Az önce telefondan VPN ile 4chana girdim anime/manga boardında hiç iCloud ile alakalı bir şey yoktu eve gidince tekrar bakacağım.
Mute and X Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 240 Çözümler 4 17 Ekim 2022 #165 cluster dedi: Az önce telefondan VPN ile 4chana girdim anime/manga boardında hiç iCloud ile alakalı bir şey yoktu eve gidince tekrar bakacağım. Genişletmek için tıkla... Olmamasının sebebi 4chan'de bump almayan konuların arşive taşınması ve ondan sonra da silinmesi olabilir mi acaba??
cluster dedi: Az önce telefondan VPN ile 4chana girdim anime/manga boardında hiç iCloud ile alakalı bir şey yoktu eve gidince tekrar bakacağım. Genişletmek için tıkla... Olmamasının sebebi 4chan'de bump almayan konuların arşive taşınması ve ondan sonra da silinmesi olabilir mi acaba??
L lovemyers Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 2.158 Makaleler 2 Çözümler 13 17 Ekim 2022 #166 Mute and X dedi: Olmamasının sebebi 4chan'de bump almayan konuların arşive taşınması ve ondan sonra da silinmesi olabilir mi acaba?? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar beni troll sanıyor, bırak bruder. Ben kanıtlamam gerekeni kanıtladım.
Mute and X dedi: Olmamasının sebebi 4chan'de bump almayan konuların arşive taşınması ve ondan sonra da silinmesi olabilir mi acaba?? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar beni troll sanıyor, bırak bruder. Ben kanıtlamam gerekeni kanıtladım.
HamzaKaya* Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 1.258 Çözümler 4 17 Ekim 2022 #167 lovemyers dedi: Arkadaşlar beni troll sanıyor, bırak bruder. Ben kanıtlamam gerekeni kanıtladım. Genişletmek için tıkla... Durum ne?
lovemyers dedi: Arkadaşlar beni troll sanıyor, bırak bruder. Ben kanıtlamam gerekeni kanıtladım. Genişletmek için tıkla... Durum ne?
L lovemyers Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 2.158 Makaleler 2 Çözümler 13 17 Ekim 2022 #168 HamzaKaya* dedi: Durum ne? Genişletmek için tıkla... Apple sorunu halleti, iCloud yedeği temizlendi. İki adımlı doğrulama açıldı. Konu kapanabilir, herkese teşekkürler.
HamzaKaya* dedi: Durum ne? Genişletmek için tıkla... Apple sorunu halleti, iCloud yedeği temizlendi. İki adımlı doğrulama açıldı. Konu kapanabilir, herkese teşekkürler.