Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2024 #31 Agmet dedi: Evet USB ile bağladım. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman biz deneyelim yine olmazsa başka çaresine bakarız. Download and Install iOS 16.7.6 (20H320) for iPhone 8 Plus (Global) / IPSW Downloads Download and Install iOS 16.7.6 (20H320) for iPhone 8 Plus (Global) ipsw.me Şu dosyayı indirip yazın tekrar.
Agmet dedi: Evet USB ile bağladım. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman biz deneyelim yine olmazsa başka çaresine bakarız. Download and Install iOS 16.7.6 (20H320) for iPhone 8 Plus (Global) / IPSW Downloads Download and Install iOS 16.7.6 (20H320) for iPhone 8 Plus (Global) ipsw.me Şu dosyayı indirip yazın tekrar.
Agmet Decapat Katılım 14 Aralık 2022 Mesajlar 530 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2024 #32 Heiwa9 dedi: Tamam o zaman biz deneyelim yine olmazsa başka çaresine bakarız. Download and Install iOS 16.7.6 (20H320) for iPhone 8 Plus (Global) / IPSW Downloads Download and Install iOS 16.7.6 (20H320) for iPhone 8 Plus (Global) ipsw.me Şu dosyayı indirip yazın tekrar. Genişletmek için tıkla... Kurtarma modunu geçti galiba anlamadım şuan ne yapmam gerekiyor
Heiwa9 dedi: Tamam o zaman biz deneyelim yine olmazsa başka çaresine bakarız. Download and Install iOS 16.7.6 (20H320) for iPhone 8 Plus (Global) / IPSW Downloads Download and Install iOS 16.7.6 (20H320) for iPhone 8 Plus (Global) ipsw.me Şu dosyayı indirip yazın tekrar. Genişletmek için tıkla... Kurtarma modunu geçti galiba anlamadım şuan ne yapmam gerekiyor
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2024 #33 Agmet dedi: Kurtarma modunu geçti galiba anlamadım şu an ne yapmam gerekiyor. Genişletmek için tıkla... İndirdinizmi dosyayı?
Agmet dedi: Kurtarma modunu geçti galiba anlamadım şu an ne yapmam gerekiyor. Genişletmek için tıkla... İndirdinizmi dosyayı?
Agmet Decapat Katılım 14 Aralık 2022 Mesajlar 530 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2024 #34 Heiwa9 dedi: İndirdinizmi dosyayı? Genişletmek için tıkla... Yüklemeden güncelleme ve geri yüklemeyi denedim olmadı.
Heiwa9 dedi: İndirdinizmi dosyayı? Genişletmek için tıkla... Yüklemeden güncelleme ve geri yüklemeyi denedim olmadı.
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2024 #35 Agmet dedi: Yüklemeden güncelleme ve geri yüklemeyi denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... IPhone'ye geri yükle seçeneğini Shift ile sol tıklayıp indirdiginiz dosyayı seçmeyi dener misiniz?
Agmet dedi: Yüklemeden güncelleme ve geri yüklemeyi denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... IPhone'ye geri yükle seçeneğini Shift ile sol tıklayıp indirdiginiz dosyayı seçmeyi dener misiniz?
Agmet Decapat Katılım 14 Aralık 2022 Mesajlar 530 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2024 #36 Heiwa9 dedi: IPhone'ye geri yükle seçeneğini Shift ile sol tıklayıp indirdiginiz dosyayı seçmeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Hemen deneyeceğim.
Heiwa9 dedi: IPhone'ye geri yükle seçeneğini Shift ile sol tıklayıp indirdiginiz dosyayı seçmeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Hemen deneyeceğim.
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2024 #37 Agmet dedi: Hemen deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Dene.
Agmet Decapat Katılım 14 Aralık 2022 Mesajlar 530 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2024 #38 Heiwa9 dedi: Dene. Genişletmek için tıkla... Yüklenmesini bekliyorum. Heiwa9 dedi: Dene. Genişletmek için tıkla... iPhone sahibine kilitlendi diyor. Son düzenleme: 15 Mart 2024
Heiwa9 dedi: Dene. Genişletmek için tıkla... Yüklenmesini bekliyorum. Heiwa9 dedi: Dene. Genişletmek için tıkla... iPhone sahibine kilitlendi diyor.
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2024 #39 Agmet dedi: Yüklenmesini bekliyorum. iPhone sahibine kilitlendi diyor. Genişletmek için tıkla... Evet dediğim gibi olmuş hala kilitli cihazınız bir iki hafta beklemeniz ya da faturasını Apple'a verip açtırmanız lazım.
Agmet dedi: Yüklenmesini bekliyorum. iPhone sahibine kilitlendi diyor. Genişletmek için tıkla... Evet dediğim gibi olmuş hala kilitli cihazınız bir iki hafta beklemeniz ya da faturasını Apple'a verip açtırmanız lazım.
Agmet Decapat Katılım 14 Aralık 2022 Mesajlar 530 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2024 #40 Heiwa9 dedi: Evet dediğim gibi olmuş hala kilitli cihazınız bir iki hafta beklemeniz ya da faturasını Apple'a verip açtırmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Şu an kullanıyorum ama sorun yok gibi.
Heiwa9 dedi: Evet dediğim gibi olmuş hala kilitli cihazınız bir iki hafta beklemeniz ya da faturasını Apple'a verip açtırmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Şu an kullanıyorum ama sorun yok gibi.