iCloud hesabını tamamen silmek

Güçlü23

Hectopat
Direkt konuya gireceğim. iPhone kullanıyorum telefonum iCloud'da fotoğrafları vs dosyaları yedekliyormuş. Ben de yedeklemesini istemiyorum, güvenmiyorum.

iCloud hesabımı kapatma , silmek istiyorum tabi içindeki dosyaları vs belgeleri sildikten sonra hesabı da devre dışı bırakmak istiyorum yani, yedekleme vs hiçbir şey yapmasın sadece dosyalar, fotoğraflar telefonun hafızasında dursun başka bir yerde olmasın. Arkadaşlar aranızda iyi iPhone'cular vardır bir el atın be :) Nasıl yapılır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarlar > iCloud > en altta hesabı sil butonu var oradan silebilirsiniz. Silmek yerine iCloud kısmından yedeklemesini istediğiniz şeyleri seçebilir istemediklerinizi kaldırabilirsiniz.

Apple destek ile görüşebilirsin, gün içersin de canlı destek veriyorlar fakat hesabı tamamen silmen için sana yardımcı olmayacaklar çünkü bu mümkün değil. Resmi Apple Desteği

Hesabı cihazdan kaldırman yeterli olacaktır fakat bu işlem iPhone'umu bul özelliğini de kapatacağı için telefonun kayıp olduğu/çalındığı takdirde savunmasız bırakacaktır.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı