ICloud kilidi açmak

Daha fazla  
Kısaca şu an acil bir telefona ihtiyaç duyuldu ve arkadaştan iCloud şifresini ve hesaba doğum tarihini ne yazdığını unuttuğu bir iPhone 5 buldum. 2-3 saat araştırma yaptım fakat bulduğum çözümlerin hiçbiri işe yaramadı. Bu bu kilidin nasıl bypass edileceği hakkında önerisi olan veya başaran var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle bir şey yok maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
Checkra1n ile yapabilirsin, tam zamanında lazım olmuş bu yöntem daha yeni çıktı. Internette Checkra1n icloud bypass yazarak bulabilirsin. Ama şebeke, appstore, AppleID çalışmıyor diyorlar bazıları çalışıyor diyor tam emin değilim.

Ee onlar çalışmayınca iPod oluyor zaten.

Sanırım bu iş için MACOS'a ihtiyacım var ve bu iş baya uzun.

Evet ya macos ya hackintosh gerçi ikisi de aynı şey..

Sanal sistemi kabul etmiyor, uğraşıp zaman harcamayın.

Ben de windows sürümü bekleyenler arasındayım.
Uzun süre geçti fakat MacOS kurmuş bulunuyorum Hatta kuralı 1 hafta oldu.
Notebook a kurulacaksa pek sıkıntı çıkmıyor 1-2 yama ve kext ile cillop gibi oluyor.
Ben sadece makineyi uykuya alamadım. (Dual boot kurulum yaptım, Win10 ve MacOS)

Yanlış Bilgilendirme
Çözüm mevcut;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu çözüm yanlış bilgilendirme değildir. Moderatör arkadaş çok bilgili birisi değil sanırım. Eğer teyit etmek istiyorsa kendisine bir iPhone 5 temin edebilirim. @Recep Baltaş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…