Baguvix61 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 594 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2022 #1 Sarı sitede bir iPhone X buldum. Piyasadan ucuz ama iCloud kilitli. Bunu nasıl açabilirim?
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 3 Mart 2022 #2 Hocam yazılımla filan çözüyorlar fakat orijinalliği bozuluyor diye biliyorum. Ben olsam almam fakat sizin bileceğiniz iş.
Hocam yazılımla filan çözüyorlar fakat orijinalliği bozuluyor diye biliyorum. Ben olsam almam fakat sizin bileceğiniz iş.
balikeat Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 7.244 Çözümler 28 3 Mart 2022 #3 Jailbreak ile açılıyordu galiba ama tam emin değilim araştırmak lazım. Jailbreak Locked iPhone: 2 Best Way Of 2025 [Detailed Guide] Wondering how to jailbreak a locked iPhone? Trying to jailbreak iPhone activation lock? Here are 2 easiest ways to jailbreak iCloud locked iPhone! www.wootechy.com
Jailbreak ile açılıyordu galiba ama tam emin değilim araştırmak lazım. Jailbreak Locked iPhone: 2 Best Way Of 2025 [Detailed Guide] Wondering how to jailbreak a locked iPhone? Trying to jailbreak iPhone activation lock? Here are 2 easiest ways to jailbreak iCloud locked iPhone! www.wootechy.com
A Altuğ karatekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Kasım 2018 Mesajlar 1.152 Çözümler 2 3 Mart 2022 #4 Onu malesef açamıyorsunuz apple buna izin vermiyor. Servise verirseniz de mail sahibinden şifre vs istiyorlar. Boşuna uğtaşmayın derim.
Onu malesef açamıyorsunuz apple buna izin vermiyor. Servise verirseniz de mail sahibinden şifre vs istiyorlar. Boşuna uğtaşmayın derim.
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.865 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 3 Mart 2022 #5 Alınmaz.
Bohohohyoott Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 679 Çözümler 1 Yer Yozgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2022 #6 Baguvix61 dedi: Sarı sitede bir iPhone X buldum. Piyasadan ucuz ama iCloud kilitli. Bunu nasıl açabilirim? Genişletmek için tıkla... Sizin kararınız telefoncular açıyor ama ben almazdım. Altuğ karatekin dedi: Onu maalesef açamıyorsunuz Apple buna izin vermiyor. Servise verirseniz de mail sahibinden şifre vs istiyorlar. Boşuna uğtaşmayın derim. Genişletmek için tıkla... Hocam telefoncular 100TL'ye yapıyorlar bir arkadaşımın IPad'ını öyle düzeltmişlerdi ama tehlikeli bir iş.
Baguvix61 dedi: Sarı sitede bir iPhone X buldum. Piyasadan ucuz ama iCloud kilitli. Bunu nasıl açabilirim? Genişletmek için tıkla... Sizin kararınız telefoncular açıyor ama ben almazdım. Altuğ karatekin dedi: Onu maalesef açamıyorsunuz Apple buna izin vermiyor. Servise verirseniz de mail sahibinden şifre vs istiyorlar. Boşuna uğtaşmayın derim. Genişletmek için tıkla... Hocam telefoncular 100TL'ye yapıyorlar bir arkadaşımın IPad'ını öyle düzeltmişlerdi ama tehlikeli bir iş.
balikeat Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 7.244 Çözümler 28 3 Mart 2022 #7 Yazmayı unutmuşum iCloud kilitli telefonda çalıntı, buluntu durumu olabilir. Kutu ve fatura yoksa bulaşılmaz, uzun vadede başınız belaya girer.
Yazmayı unutmuşum iCloud kilitli telefonda çalıntı, buluntu durumu olabilir. Kutu ve fatura yoksa bulaşılmaz, uzun vadede başınız belaya girer.
Schwerer Gustav Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2014 Mesajlar 1.532 Çözümler 5 3 Mart 2022 #8 Eğer hesap sahibinin faturası da elinizde olursa çağrı merkezinde açıyorlardı. Ama faturanın olduğunu sanmıyorum. Bence almayın.
Eğer hesap sahibinin faturası da elinizde olursa çağrı merkezinde açıyorlardı. Ama faturanın olduğunu sanmıyorum. Bence almayın.
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 58 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 3 Mart 2022 #9 Açılıyor illegal yöntemlerle fakat sıkıntı şu ki telefon çalıntı olabilir.
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 3 Mart 2022 #10 balikeat dedi: Yazmayı unutmuşum iCloud kilitli telefonda çalıntı, buluntu durumu olabilir. Kutu ve fatura yoksa bulaşılmaz, uzun vadede başınız belaya girer. Genişletmek için tıkla... Çalıntı telefon ise sorun teşkil edebilir. Faturasız ürün almayın IMEI numarası üzerinden size dava süreci başlayabilir uğraşılmaz bence.
balikeat dedi: Yazmayı unutmuşum iCloud kilitli telefonda çalıntı, buluntu durumu olabilir. Kutu ve fatura yoksa bulaşılmaz, uzun vadede başınız belaya girer. Genişletmek için tıkla... Çalıntı telefon ise sorun teşkil edebilir. Faturasız ürün almayın IMEI numarası üzerinden size dava süreci başlayabilir uğraşılmaz bence.