iCloud kilitli telefon alınır mı?

Baguvix61

Hectopat
Daha fazla  
Sarı sitede bir iPhone X buldum. Piyasadan ucuz ama iCloud kilitli. Bunu nasıl açabilirim?

Hocam yazılımla filan çözüyorlar fakat orijinalliği bozuluyor diye biliyorum. Ben olsam almam fakat sizin bileceğiniz iş.

Sarı sitede bir iPhone X buldum. Piyasadan ucuz ama iCloud kilitli. Bunu nasıl açabilirim?

Sizin kararınız telefoncular açıyor ama ben almazdım.
Onu maalesef açamıyorsunuz Apple buna izin vermiyor. Servise verirseniz de mail sahibinden şifre vs istiyorlar. Boşuna uğtaşmayın derim.

Hocam telefoncular 100TL'ye yapıyorlar bir arkadaşımın IPad'ını öyle düzeltmişlerdi ama tehlikeli bir iş.

Yazmayı unutmuşum iCloud kilitli telefonda çalıntı, buluntu durumu olabilir. Kutu ve fatura yoksa bulaşılmaz, uzun vadede başınız belaya girer.

İfadeler: Vio
Yazmayı unutmuşum iCloud kilitli telefonda çalıntı, buluntu durumu olabilir. Kutu ve fatura yoksa bulaşılmaz, uzun vadede başınız belaya girer.

Çalıntı telefon ise sorun teşkil edebilir. Faturasız ürün almayın IMEI numarası üzerinden size dava süreci başlayabilir uğraşılmaz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…