iCloud kilitli telefon alınır mı?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS ROG Strix G16 - 32 GB DDR5 4800 MHz - İ7 13650HX - RTX 4060 8 GB - 1 TB Samsung 980 Pro - 2 TB Samsung 990 Pro
Meslek
Elektrik Teknikeri
Merhaba. Telefonun içerisinde iCloud mevcut unutulmuş ama cihaz kullanılıyor parolası vs açık sizce alınır mı? Kutu faturası var Apple'den açtırabilir miyim?

Açılabilir olsaydı sahibi açar, fiyatı da yüksek yazardı emin ol belki satmazdı. Faturayla açılıyor diyorlar ama yine de güven vermiyor.

Apple mh ile konuştum faturası IMEI ile eşleşiyorsa sorun olmaz sıfır cihaz gibi sıfırlanır dedi ama biraz bana güvensizlik vermedi değil.

Siz Apple bayisine gidin beraber orada halledin.

Böyle bir çözüm mevcut yani değil mi öyle anladım ucuza veriyor faturası mevcut ktusu garantisi ama böyle ucuza verip de sonradan çalıntı çıkması üzer.

Böyle bir çözüm mevcut yani değil mi öyle anladım ucuza veriyor faturası mevcut ktusu garantisi ama böyle ucuza verip de sonradan çalıntı çıkması üzer.

Hocam bence riske etmeyin cihazın elinizde kalmasına yanarsınız.

Faturası varsa neden kendisi açtırmadı? Bilmiyor olabilir ama bana düşündürücü geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…