l1l Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 606 Makaleler 1 Çözümler 1 20 Haziran 2021 #1 300 TL diyor düşük bir fiyat bunun iCloud kusurundan dolayı olduğunu düşünüyorum iCloud kusuru nedir?
300 TL diyor düşük bir fiyat bunun iCloud kusurundan dolayı olduğunu düşünüyorum iCloud kusuru nedir?
ataberksezer Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 207 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2021 #2 Muhtemelen icloud şifresi vardır ve bunu açamamışlardır. Bu yüzden tablette hiçbir şey yapamazsınız.
efe doruk Femtopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2021 #3 l1l dedi: Eki Görüntüle 1075590 300 TL diyor düşük bir fiyat bunun iCloud kusurundan dolayı olduğunu düşünüyorum iCloud kusuru nedir? Genişletmek için tıkla... ICloud hesabı var IPad'de bypass olmadan açılamaz yani.
l1l dedi: Eki Görüntüle 1075590 300 TL diyor düşük bir fiyat bunun iCloud kusurundan dolayı olduğunu düşünüyorum iCloud kusuru nedir? Genişletmek için tıkla... ICloud hesabı var IPad'de bypass olmadan açılamaz yani.
XboxUser Decipat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.032 Çözümler 8 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2021 #4 Bulut depolama ve bulut bilişim yazıyor.
ҜŇǤ_ĐŘΔǤØŇ Centipat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 156 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2021 #5 Şey demek bu iPad de bir kullanıcı hesabı var ama ben bilmiyorum fakat satıyorum demek. İşine yaramaz çalıntı olabilir. O fiyata hemde Apple mantıklı olun.
Şey demek bu iPad de bir kullanıcı hesabı var ama ben bilmiyorum fakat satıyorum demek. İşine yaramaz çalıntı olabilir. O fiyata hemde Apple mantıklı olun.
efe doruk Femtopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2021 #6 ҜŇǤ_ĐŘΔǤØŇ dedi: Şey demek bu iPad de bir kullanıcı hesabı var ama ben bilmiyorum fakat satıyorum demek. İşine yaramaz Genişletmek için tıkla... Bypass yapabilir. O zaman açılır ama yapabilir mi bilemem bir bilene götürüp yaptırması gerek.
ҜŇǤ_ĐŘΔǤØŇ dedi: Şey demek bu iPad de bir kullanıcı hesabı var ama ben bilmiyorum fakat satıyorum demek. İşine yaramaz Genişletmek için tıkla... Bypass yapabilir. O zaman açılır ama yapabilir mi bilemem bir bilene götürüp yaptırması gerek.
3 384311 Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 5.826 Makaleler 6 Çözümler 20 20 Haziran 2021 #7 Şifreli olduğu için açılamaz. Ancak yan sanayi yerlerde kırdırabilirsin. Yazılımsal bir kusuru yok yani. Açtırırsan diğerlerinden bir farkı olmaz.
Şifreli olduğu için açılamaz. Ancak yan sanayi yerlerde kırdırabilirsin. Yazılımsal bir kusuru yok yani. Açtırırsan diğerlerinden bir farkı olmaz.
efe doruk Femtopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2021 #8 384311 dedi: Şifreli olduğu için açılamaz. Ancak yam sanayi yerlerde kırdırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğim şey de o yan sanayide yaptırır ama Jailbreak olur tablet.
384311 dedi: Şifreli olduğu için açılamaz. Ancak yam sanayi yerlerde kırdırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğim şey de o yan sanayide yaptırır ama Jailbreak olur tablet.
l1l Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 606 Makaleler 1 Çözümler 1 20 Haziran 2021 #9 384311 dedi: Şifreli olduğu için açılamaz. Ancak yan sanayi yerlerde kırdırabilirsin. Yazılımsal bir kusuru yok yani. Açtırırsan diğerlerinden bir farkı olmaz. Genişletmek için tıkla... Açtırmak ne gibi bir fiyata mâl olur ?
384311 dedi: Şifreli olduğu için açılamaz. Ancak yan sanayi yerlerde kırdırabilirsin. Yazılımsal bir kusuru yok yani. Açtırırsan diğerlerinden bir farkı olmaz. Genişletmek için tıkla... Açtırmak ne gibi bir fiyata mâl olur ?
efe doruk Femtopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2021 #10 l1l dedi: Açtırmak ne gibi bir fiyata mâl olur ? Genişletmek için tıkla... Kendin açsana kanka. efe doruk dedi: Kendin açsana kanka. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
l1l dedi: Açtırmak ne gibi bir fiyata mâl olur ? Genişletmek için tıkla... Kendin açsana kanka. efe doruk dedi: Kendin açsana kanka. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et