iCloud mail şifresini unutmak

Berke0199

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Biz birkaç ay önce iPad almıştık. Kardeşim aldığımız IPad'in şifresini unuttu sonra biz de sıfırladık, açılınca iPad sahibine kilitlendi diyordu. Ben de maili unutmuştum o yüzden Apple hesap kilidi kaldırma talebi oluşturduk ama her seferinde red talebi geliyor fatura olmasına rağmen. Ne yapmamız lazım?

Merhaba. Biz birkaç ay önce iPad almıştık. Kardeşim aldığımız IPad'in şifresini unuttu sonra biz de sıfırladık, açılınca iPad sahibine kilitlendi diyordu. Ben de maili unutmuştum o yüzden Apple hesap kilidi kaldırma talebi oluşturduk ama her seferinde red talebi geliyor fatura olmasına rağmen. Ne yapmamız lazım?

icloud.com sitesine giriyorsun daha sonra şifremi unuttum bastığın zaman senin iCloud şifresine bağladığın Gmail hesabını hatırlamaya çalış eğer bu Gmail hesabını da bilmiyorsan müşteri temsilciyi arıyorsun kimlik fotokopisini ve faturayı temsilcinin vereceğin mail adresine gönderince açılacaktır.

Şifreyi hiçbir şekilde sıfırlayamazsan cihazın faturası ile Apple Store'a gidip halledebiliyor olman gerekiyor. En olmadı böyle çözebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı