Yabugg Hectopat Katılım 3 Haziran 2022 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #1 Basliktaki gibi sifreyi hatırlıyorum ama maili unuttum, telefonuma da erisimim yok, ne yapmam gerek? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Aralık 2024
yigitbey98 Centipat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 259 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #2 Yabugg dedi: Basliktaki gibi sifreyi hatırlıyorum ama maili unuttum, telefonuma da erisimim yok, ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Apple desteğe talep açabilirsiniz hocam. Artı 0 Eksi
Yabugg dedi: Basliktaki gibi sifreyi hatırlıyorum ama maili unuttum, telefonuma da erisimim yok, ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Apple desteğe talep açabilirsiniz hocam.
KS KS Yabugg Hectopat Katılım 3 Haziran 2022 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #3 yigitbey98 dedi: Apple desteğe talep açabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam maili hatirlamazsan olmaz dediler baska yolu yok mu emaili görsem anlarim. Artı 0 Eksi
yigitbey98 dedi: Apple desteğe talep açabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam maili hatirlamazsan olmaz dediler baska yolu yok mu emaili görsem anlarim.