iCloud ödemesi yapılmayınca veriler silinmiş

Hasanmert33

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba iCloud'da fotoğraflarım vardı. Yıllardır anılarım icindeydi. Telefonum bozulmasına rağmen ödüyordum. Bilgisayardan bakıyordum. 2 aylık bir ödeme kopukluğu olmuş ben fark etmedim ve her şeyim anılarım gitmiş. Apple desteği aradım bir caresi yokmuş. Her şeyim icindeydi. Bana yardım edebilecek var mı? Geri getirmenin bir yolu var mı?

Tekrar planı satın alsanız geri gelmezler mi, görünmezler mi acaba? Ben de ödeme yapmadım 1 aydan fazladır... Eyvah.

Çok enteresan bir durum, ben 4 aydır ödemiyorum planı iptal ettim halen daha 8000'e yakın fotoğraf ve videom duruyor. Ne zaman silinecek diye merak ediyordum sizinkinin 2 ayda silinmesi garibime gitti.

Ödemeyi geciktirdikten sonra 1 ay süre veriyor. Eğer 1 ay içerisinde ödemezseniz kalıcı olarak siliniyor.

Çok enteresan bir durum, ben 4 aydır ödemiyorum planı iptal ettim halen daha 8000'e yakın fotoğraf ve videom duruyor. Ne zaman silinecek diye merak ediyordum sizinkinin 2 ayda silinmesi garibime gitti.

Enteresan bir durum.

Tekrar planı satın alsanız geri gelmezler mi, görünmezler mi acaba? Ben de ödeme yapmadım 1 aydan fazladır... Eyvah.
yenisini aldım yeni iphone aldım gelmedi bilgisayardan gözüküyordu normalde ordada yok artık

benimde öle yıkıdılm kısaca herşeyim anılarım gitmiş 2 kere aradım 2 sindede cözüm bulamadık

Ödemeyi geciktirdikten sonra 1 ay süre veriyor. Eğer 1 ay içerisinde ödemezseniz kalıcı olarak siliniy

Ödemeyi geciktirdikten sonra 1 ay süre veriyor. Eğer 1 ay içerisinde ödemezseniz kalıcı olarak siliniyor.

Enteresan bir durum.
ben birde 2017 den beri ödüyordum yeterki gitmesin diye 2 ayda herşeyim gitmiş

Ben sırf o yüzden hem Google hem de Apple'a aynı anda yedekliyorum. Birine bir şey olursa diğeri dursun diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…