Çözüldü iCloud Oturum Açamama

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ceteris Paribus

Kilopat
Mavericks 10.9.2 ve Uefi Windows 8.1 kullanıyorum. Clover bootu hdd'den yapıyorum flashtan değil. İnterneti usb wifi adaptör ile sağlıyorum sıkıntı yok ama iCloud'da oturum açmaya çalışırken şu hatayı veriyor: iCloud ile iletişimde bir sorun oluştuğu için giriş yapılamıyor. Takdir edersiniz ki AppStore'dan da birşey indiremiyorum. Nasıl çözerim bunu?

Ayarlar kısmından Apple ID bilgilerinizi girdiniz mi? Bir de Ethernet sürücüsü yüklü mü? Ayrıca Clover COnfigurator ile SMBIOS kısmından bilgisayarınızın özelliklerine uygun bir SMBIOS yaratın.

Sistem tercihleri-iCloud'dan Apple ID'mi girdim yine olmadı. iTunnes'e aynı ID ile girebiliyorum. Ethernet sürücüsü yüklü:
ethernet:
Tür: ethernet
Yol: PCI
Satıcı Kimliği: 0x10ec
Aygıt Kimliği: 0x8136
Alt Sistem Satıcı Kimliği: 0x17aa
Alt Sistem Kimliği: 0x3977
Revizyon Kimliği: 0x0005
Bağlantı Genişliği: x1
BSD adı: en2
Kext adı: AppleRTL8169Ethernet.kext
Konum: /System/Library/Extensions/IONetworkingFamily.kext/Contents/PlugIns/AppleRTL8169Ethernet.kext
Sürüm: 1.1.4a5

Wifi adaptörüm Edimax 7711UMN, Ağ'dan Network'u ekledim hatta IPv4'ü Ayarla'yı Elle seçtim. Wifi modemle aynı ip, ağ alt geçidi ve yönelticiyi yazdım sonuç yine aynı. Ve Clover Configurator'dan SMBIOS işlemini de yaptım.

https://www.technopat.net/sosyal/konu/Çözüm-app-store-giriş-hatası.44735/
Bu konudaki talimatları uygulayınca hem iCloud'a hem de AppStore'a giriş yapabildim. Teşekkürler Tecnopatlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı