iCloud satın alınmalı mı?

Herkese iyi sosyaller, depolama alanım doldu. iCloud depolama alanı satın alıp bütün galerimi oraya aktarsam sonra da galerimi silsem orada korunacak mıdır? Ya da başka bir yöntemi var mı? Kabloyla bilgisayara atmak demeyin kablo yok.

Zaten otomatik olarak iclouda yüklenmiyor mu resimler? Bende 50 GB var benim bütün galeri iCloud da.

iCloud depolama alanı satın alıp bütün galerimi oraya aktarsam sonra da galerimi silsem orada korunacak mıdır?

Evet.

Belirtmek gerekirse, fiyatları aylık mı yıllık mı olduğuna dikkat et. Ona göre al. 2 TB'ye kadar alan veriyor.

Zaten otomatik olarak iclouda yüklenmiyor mu resimler? Bende 50 GB var benim bütün galeri iCloud da.

Bende öyle biliyorum hocam iCloud alınca direkt galeride iCloud resimleri gözüküyor ve yer kaplamıyor.

Konuya gelirsek iCloud çok avantajlı bir şey ileride model yükseltirsenizde verileriniz elinizde kalır.

Ayarlardan açmazsanız olmuyor otomatik yüklenmiyor.

Silmenize gerek yok iCloud alanı aldıktan sonra ayarlardan fotoğraflara gelin ve iCloud fotoğrafları ayarını açın bunu yaptığınız zaman tüm fotoğraflarınız iCloud'a otomatik olarak yüklenir telefonunuzda yer kaplamaz fakat galerinizde gözükmeye devam eder.

Alınır galeriden silmenize de gerek yok oraya depolanıyor zaten.

iCloud en iyi bulut depolama sistemi şu an. Tüm cihazlarda galeriyi gösterir eğer ek depolama alırsanız. İnternet olmadan fotoğrafları kalitesiz görürsünüz ama.

Çok teşekkürler herkese şimdi satın alıyorum

Şimdi satın aldım ancak mobil veri aktif. Wi-Fi’a bağlanınca mı iCloud’a yüklenir?

İcloud’a yedekledikten sonra isterseniz özgünleri tutabilirsiniz telefonda tam yer kaplar isterseniz en iyi depolama ayarıyla sadece önizlemelerini tutarsınız. Ama dikkat etmeniz gereken fotoğraf yedeklendikten sonra telefondan silerseniz İcloud’dan da gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…