rawll Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 132 Çözümler 1 18 Ocak 2022 #1 Telefonum kilitlendi ve erişebilmem için iTunes'a ihtiyacım var fakat şifreyi hatırlayamıyorum. Nasıl şifreyi sıfırlayabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ocak 2022
Telefonum kilitlendi ve erişebilmem için iTunes'a ihtiyacım var fakat şifreyi hatırlayamıyorum. Nasıl şifreyi sıfırlayabilirim?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.529 Makaleler 40 Çözümler 413 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2022 #2 Cıhazın size ait bir faturası var ise Apple'ı arayıp durumu belirtin yardımcı olurlar diye düşünüyorum.
Cıhazın size ait bir faturası var ise Apple'ı arayıp durumu belirtin yardımcı olurlar diye düşünüyorum.
maraushi Kilopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.752 Makaleler 19 Çözümler 28 18 Ocak 2022 #3 Kuzenim yaşamıştı ve ona yardım etmiştim. Apple teknik servis i aradığımızda gayet yardımcı oldular. Bir bilgisayar yeterli olacak tır. İletişim - Bize Nasıl Ulaşabilirsiniz Kusursuz bir müşteri hizmeti sunmayı amaçlıyoruz. Ürünler hakkında merak ettikleriniz, teknik destek ve yasal konularla ilgili sorularınız için Apple ile iletişime geçmenin tüm yolları burada. www.apple.com
Kuzenim yaşamıştı ve ona yardım etmiştim. Apple teknik servis i aradığımızda gayet yardımcı oldular. Bir bilgisayar yeterli olacak tır. İletişim - Bize Nasıl Ulaşabilirsiniz Kusursuz bir müşteri hizmeti sunmayı amaçlıyoruz. Ürünler hakkında merak ettikleriniz, teknik destek ve yasal konularla ilgili sorularınız için Apple ile iletişime geçmenin tüm yolları burada. www.apple.com
gesukalyoncu Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 282 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2022 #4 Apple teknik servisi bu konularda çok yardımcı oluyor. Aramanı tavsiye ederim.
rawll Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 132 Çözümler 1 18 Ocak 2022 #5 Teşekkür ediyorum hepinize düzelttim.