M mustafiphp Hectopat Katılım 31 Aralık 2014 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2014 #1 İyi günler İkinci el iPhone bakıyorum. iCloud sorunlu cihazlar gördüm bunların çözümü var mı ? Varsa nasıl ? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Aralık 2014
İyi günler İkinci el iPhone bakıyorum. iCloud sorunlu cihazlar gördüm bunların çözümü var mı ? Varsa nasıl ?
O osman4545 Hectopat Katılım 26 Aralık 2014 Mesajlar 29 31 Aralık 2014 #2 Hangi şehirde yaşıyorsunuz?
M mustafiphp Hectopat Katılım 31 Aralık 2014 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2014 #3 İstanbul
O osman4545 Hectopat Katılım 26 Aralık 2014 Mesajlar 29 31 Aralık 2014 #4 Ben İzmir'de teknik servis biliyorum malesef. İstanbul'da da icloud sorununu çözen yerler vardır illa. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoda yapmış ama garantisini bilemem tabi.
Ben İzmir'de teknik servis biliyorum malesef. İstanbul'da da icloud sorununu çözen yerler vardır illa. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoda yapmış ama garantisini bilemem tabi.
M mustafiphp Hectopat Katılım 31 Aralık 2014 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2014 #5 Bunları gördümde telefonu almadım daha. Eğer düzltme imkanı varsa alıcam sağol