M mhmtakn Hectopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar. IPhone'dan Android'e geçtim fakat WhatsApp yedeğimi alamadım. iCloud ile WhatsApp yedeğini samsunga nasıl aktarabilirim?
Arkadaşlar. IPhone'dan Android'e geçtim fakat WhatsApp yedeğimi alamadım. iCloud ile WhatsApp yedeğini samsunga nasıl aktarabilirim?
idealErkek Femtopat Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2024 #2 Merhaba, Whatsapp kendi FAQ sayfasinda bu durumu aciklamis, inceleyebildiniz mi? Link Artı 0 Eksi
KS KS M mhmtakn Hectopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2024 #3 idealErkek dedi: Merhaba, Whatsapp kendi FAQ sayfasinda bu durumu aciklamis, inceleyebildiniz mi? Link Genişletmek için tıkla... Bunu gördüm fakat bunun için elinde iPhone bir telefon olması lazım şu an. Verileri o iPhone'dan samsunga aktariyorsun. Ama işte şu an iPhone bir telefon yok elimde o yüzden icloud üzerinden yedekleri almaya çalışıyorum Artı 0 Eksi
idealErkek dedi: Merhaba, Whatsapp kendi FAQ sayfasinda bu durumu aciklamis, inceleyebildiniz mi? Link Genişletmek için tıkla... Bunu gördüm fakat bunun için elinde iPhone bir telefon olması lazım şu an. Verileri o iPhone'dan samsunga aktariyorsun. Ama işte şu an iPhone bir telefon yok elimde o yüzden icloud üzerinden yedekleri almaya çalışıyorum