bugra5767 Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2025 #1 Telefonumda yer kalmadığı için iCloud yükselttim. Şimdi ICloud'a yedekleyip telefonumda nasıl yer açabilirim?
Telefonumda yer kalmadığı için iCloud yükselttim. Şimdi ICloud'a yedekleyip telefonumda nasıl yer açabilirim?
BeyazAslan Hectopat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 1.592 Çözümler 18 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2025 #2 bugra5767 dedi: Telefonumda yer kalmadığı için iCloud yükselttim. Şimdi ICloud'a yedekleyip telefonumda nasıl yer açabilirim? Genişletmek için tıkla... ayarlarda bu şekilde yapın. Sonrasında buluta yüklemesi gerekiyor. Sizde de küçük bir göreseli kalır görmek için tıkladığınızda buluttan indirir.
bugra5767 dedi: Telefonumda yer kalmadığı için iCloud yükselttim. Şimdi ICloud'a yedekleyip telefonumda nasıl yer açabilirim? Genişletmek için tıkla... ayarlarda bu şekilde yapın. Sonrasında buluta yüklemesi gerekiyor. Sizde de küçük bir göreseli kalır görmek için tıkladığınızda buluttan indirir.