Daryl1dx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Kasım 2018 Mesajlar 3.169 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Ağustos 2022 #1 Kilitlenmiş iCloud ekranını tabiri caiz "bypass" yapmanın yolunu buldum bunu bildirirsem ödül vs. verirler mi acaba?
Kilitlenmiş iCloud ekranını tabiri caiz "bypass" yapmanın yolunu buldum bunu bildirirsem ödül vs. verirler mi acaba?
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.274 Çözümler 56 17 Ağustos 2022 #2 Daryl1dx dedi: Kilitlenmiş iCloud ekranını tabiri caiz "bypass" yapmanın yolunu buldum bunu bildirirsem ödül vs. verirler mi acaba? Genişletmek için tıkla... Hadi yine iyisin bir aylık Apple music üyeliği kazandın.
Daryl1dx dedi: Kilitlenmiş iCloud ekranını tabiri caiz "bypass" yapmanın yolunu buldum bunu bildirirsem ödül vs. verirler mi acaba? Genişletmek için tıkla... Hadi yine iyisin bir aylık Apple music üyeliği kazandın.
alidustun57 Hectopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 1.100 Yer İstanbul - Beylikdüzü Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 2060 İntel i3 10105f Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #3 Verirler ama ne verirler bilmem. Bazılarına Apple'de iş teklifi, bazılarına ise elmanın sapını.
A AidenPearce Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 3.871 Çözümler 25 17 Ağustos 2022 #4 Apple'a bunu bildirip hiç bir şey elde etmeme riskini alacağına, bu yolla belli bir ücret karşılığı iCloud'a sahip cihazlara kilit açma hizmeti versen daha fazla kazanırsın diye tahmin ediyorum.
Apple'a bunu bildirip hiç bir şey elde etmeme riskini alacağına, bu yolla belli bir ücret karşılığı iCloud'a sahip cihazlara kilit açma hizmeti versen daha fazla kazanırsın diye tahmin ediyorum.