Artens Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 447 Çözümler 1 5 Ağustos 2025 #1 Merhaba, eski iPhone telefonumda iCloud yedeği alamıyorum. Sebebi nedir? Almaya başlıyorum Wi-Fi'ya bağlı fakat "son yedekleme kötü ağ bağlantısı nedeniyle tamamlanamadı" hatası alıyorum.
Merhaba, eski iPhone telefonumda iCloud yedeği alamıyorum. Sebebi nedir? Almaya başlıyorum Wi-Fi'ya bağlı fakat "son yedekleme kötü ağ bağlantısı nedeniyle tamamlanamadı" hatası alıyorum.
Salim Korkmaz37 Femtopat Katılım 2 Ağustos 2025 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2025 #2 Yazılım güncellemeden kontrol et son sürüm mü diye yapabiliyor bazen
Artens Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 447 Çözümler 1 5 Ağustos 2025 #3 E Salim Korkmaz37 dedi: Yazılım güncellemeden kontrol et son sürüm mü diye yapabiliyor bazen. Genişletmek için tıkla... Evet hocam güncel. iCloud alanındada yeteri kadar yer var sorun nedir bilginiz var mı?
E Salim Korkmaz37 dedi: Yazılım güncellemeden kontrol et son sürüm mü diye yapabiliyor bazen. Genişletmek için tıkla... Evet hocam güncel. iCloud alanındada yeteri kadar yer var sorun nedir bilginiz var mı?
Salim Korkmaz37 Femtopat Katılım 2 Ağustos 2025 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2025 #4 İnternet hızın ne kontrol ettin mi hiç?
Artens Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 447 Çözümler 1 6 Ağustos 2025 #5 200 Mbps download, 15 Mbps upload hızım var. Gayet yeterli değil mi? Salim Korkmaz37 dedi: İnternet hızın ne kontrol ettin mi hiç? Genişletmek için tıkla... Başka bir Wi-Fi ağına bağlanınca sorun tamamen çözüldü yedek alabildim. Son düzenleme: 6 Ağustos 2025
200 Mbps download, 15 Mbps upload hızım var. Gayet yeterli değil mi? Salim Korkmaz37 dedi: İnternet hızın ne kontrol ettin mi hiç? Genişletmek için tıkla... Başka bir Wi-Fi ağına bağlanınca sorun tamamen çözüldü yedek alabildim.