iCloud'u unutulmuş iPhone 6S alınır mı?

Tamam arkadaşlar teşekkürler yardım için cihazı almayacağım. Sanırım elimdeki bütçeden ayırıp, kendi telefonumu satıp Xiaomi Redmi Note 5 alacağım gibi.

Şu an İphone 6S'ler 1800 TL'den falan satılıyor. Ben bunu 800 TL'ye alsam 500 TL'ye yaptırsam yine kârlı çıkmıyor muyum?
Sorun şurada, yaptıramıyorsun. iCloud kilidini sadece Apple açabilir. Kullanıcı dışında. Onlarda iCloud ile ilgili sorular soruyorlar güvenlik için. Cevap veremeyince kusura bakmayın diyerek reddediyorlar. Özellikle çalınmaya karşı önlem amaçlı bu uygulama. Yani senin çalıp çalmadığının garantisi yok onların gözünde.

Şu an İphone 6S'ler 1800 TL'den falan satılıyor. Ben bunu 800 TL'ye alsam 500 TL'ye yaptırsam yine kârlı çıkmıyor muyum?

Dostum tek sıkıntı 500 TL ye yaptırman değil. Mesajları daha iyi oku. 800+500=1300 TL paran çöpe gidebilir. Çöpe gitmesindense üstüne 500 TL daha biriktir temiz ikinci elini al güzel güzel kullan.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı