ICMP Flood Attack Tespiti

memososisi

Femtopat
Daha fazla  
Modem arayüzünde böyle bir şey ile karşılaştım: DoS: Per-source ICMP Flood Attack source=fe80::fe3d:93ff:fe8e:df80 destination=fe80::fa1a:67ff:fe87:aca4
Sebebi nedir? Nasıl düzeltilir? 16 Mbps internetten 2 haftadır alamadığım verimin sebebi bu mudur?

sürekli yiyorum bu ne ya

İnternet ağında saldırı uyarısı vermektedir. Modemin fişini çekip antivirüs taraması yapmalısın.

Sen portunu açmasanda trojanlar buna sebep olabiliyorlar. Kısaca senin durumun özeti siber saldırıdır. Düzenli olarak güncel antivirüs programıyla virüs taraması yapıp işletim sistemini güncel tutmalısın.

Fark ettim ki kendi mobil cihazımın ipv6 adresi, kendi modemimin ipv6 adresine saldırı yapmakta. Ve bir ipv6 adresi daha var, source olarak; onun hangi cihazım olduğu konusunda fikirsizim. Destination zaten hep benim kendi modemimin ipv6 adresi.
ee
sonuç olarak ne yapmam gerekiyor

Xiaomi'nin Güvenlik kısmından taradım, AVAST destekli. Bir sorun çıkmadı.
Bu arada farklı bir cihazdan bağlantı paylaşımı, Redmi 5 plus ile bağlandım diye Redmi 5 Plus'ımın ipv6 adresi değişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…