ICQ kullanmak yasal mı?

Melys

Hectopat
Makaleler
4
Yer
Antalya
Daha fazla  
ICQ bildiğiniz üzere bir mesajlaşma uygulaması. Ben arayüzünü falan sevdim. Ancak kullanmadım ve kullanmak konusunda çekincelerim var. Çünkü pek legal şeyler yapılmıyor diye bilgiler gördüm forumlarda. Sizce güvenli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
ICQ bildiğiniz üzere bir mesajlaşma uygulaması. Ben arayüzünü falan sevdim. Ancak kullanmadım ve kullanmak konusunda çekincelerim var. Çünkü pek legal şeyler yapılmıyor diye bilgiler gördüm forumlarda. Sizce güvenli mi?
18'den küçükseniz mutlak suretle kaçın. Çok kötü şeyler duydum. Sorunuzu yanıtlamadı gerçi ama yine de uyarmak istedim.

Anonim mesajlaşma uygulaması. Genellikle Deha gibi CC işinde olanların vatanı diyelim. Legal olmayan işler yapıldığı için sizin gibi legal olarak mesajlaşmak isteyen kişileri bulamazsınız. Güvenli olmasa illegalciler de kullanmaz herhalde değil mi? En iyisi olarak telegram veri kaydetmez, veri paylaşmaz ve sizi kısıtlamaz. Tercihimdir.

Hocam kullanım amacınız önemli. Ticaret dedikleri çalıntı kart satışı ise elbette değil. Anonim log tutmayan konuşma platformu işte, arkadaşlarınızla grup açıp sohbet etmesi elbette zevkli ama bu sizin kullanımınıza bağlı.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı