İcra borcu ödemesi avukata yapılırsa indirim yapılır mı?

ELENA FİSHER

Picopat
Katılım
19 Ocak 2025
Mesajlar
205
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dostlar, benim geçen yazdan kalma bir icra borcum vardı. Hiç ödemedim. Dün hukuk bürosundan aradılar, “ödeyin” dediler, ben de “tamam” dedim. Sonrasında WhatsApp'tan dosyayı, borç miktarını ve avukatın IBAN bilgisini gönderdiler. Sizce bu IBAN'a ödeme yapsam dosya kapanır mı? UYAP'ta görünen avukatla bana IBAN gönderen avukat aynı kişi, yani sorun olmaz değil mi? Bir de 7.000 TL olan borcu arasam, ne kadar indirirler? Sizce 5.000 TL'ye düşürürler mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence siz direkt icra dairesinin hesabına ödeme yapın. Avukat kendi vekalet ücretini de alıyordur sizden muhtemelen ondan feragat ediyorsa o zaman avukata ödeme yapın.
 
Bence siz direkt icra dairesinin hesabına ödeme yapın. Avukat kendi vekalet ücretini de alıyordur sizden muhtemelen ondan feragat ediyorsa o zaman avukata ödeme yapın.
Uyapta yazan avukatin ibanina attim aciklamayada isim soyisim esas no yazdim zaten icra 3 k avukat vekaleti 3 k 1k da faiz galiba evimi arabami goruyolar ondan indirim yapmiyolar
 
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı