CathedralDogs Hectopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 483 Çözümler 1 11 Haziran 2025 #21 EjderLefLef dedi: Bu kontolcünün elektrik bağlantısını yaptın mı SATA güç bağlantısı var kırmızı ile işaretlediğim. Eki Görüntüle 2509392 Genişletmek için tıkla... Onu power supply e mi takmam gerek peki hocam?
EjderLefLef dedi: Bu kontolcünün elektrik bağlantısını yaptın mı SATA güç bağlantısı var kırmızı ile işaretlediğim. Eki Görüntüle 2509392 Genişletmek için tıkla... Onu power supply e mi takmam gerek peki hocam?
E EjderLefLef Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 2.460 Çözümler 2 11 Haziran 2025 #22 CathedralDogs dedi: Onu Power Supply'e mi takmam gerek peki hocam? Genişletmek için tıkla... Evet Power supllyden gelen SATA güç kablosu var ona takman lazım.
CathedralDogs dedi: Onu Power Supply'e mi takmam gerek peki hocam? Genişletmek için tıkla... Evet Power supllyden gelen SATA güç kablosu var ona takman lazım.
CathedralDogs Hectopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 483 Çözümler 1 11 Haziran 2025 #23 EjderLefLef dedi: Evet Power supllyden gelen SATA güç kablosu var ona takman lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam oldu mu Dosya Ekleri Screenshot_20250611_011348_Gallery.jpg 52,5 KB · Görüntüleme: 14
EjderLefLef dedi: Evet Power supllyden gelen SATA güç kablosu var ona takman lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam oldu mu
E EjderLefLef Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 2.460 Çözümler 2 11 Haziran 2025 #24 CathedralDogs dedi: Hocam oldu mu? Genişletmek için tıkla... Doğrudur bir de kontrolcünün resmini gönderir misin normalde o kablo olmadan RGB yanmaması lazım ama sen yanıyor demiştin.
CathedralDogs dedi: Hocam oldu mu? Genişletmek için tıkla... Doğrudur bir de kontrolcünün resmini gönderir misin normalde o kablo olmadan RGB yanmaması lazım ama sen yanıyor demiştin.
CathedralDogs Hectopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 483 Çözümler 1 11 Haziran 2025 #25 EjderLefLef dedi: Doğrudur bir de kontrolcünün resmini gönderir misin normalde o kablo olmadan RGB yanmaması lazım ama sen yanıyor demiştin. Genişletmek için tıkla... Hocam yazılımdan kontrol bile edebiliyorum, yazılımdan sadece pompanın hızını ayarlayamıyorum. Dosya Ekleri Screenshot_20250611_011852_Gallery.jpg 36,1 KB · Görüntüleme: 12
EjderLefLef dedi: Doğrudur bir de kontrolcünün resmini gönderir misin normalde o kablo olmadan RGB yanmaması lazım ama sen yanıyor demiştin. Genişletmek için tıkla... Hocam yazılımdan kontrol bile edebiliyorum, yazılımdan sadece pompanın hızını ayarlayamıyorum.
E EjderLefLef Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 2.460 Çözümler 2 11 Haziran 2025 #26 CathedralDogs dedi: Hocam yazılımdan kontrol bile edebiliyorum, yazılımdan sadece pompanın hızını ayarlayamıyorum. Genişletmek için tıkla... LCD ekran çalışıyor mu peki görüntü geliyor mu?
CathedralDogs dedi: Hocam yazılımdan kontrol bile edebiliyorum, yazılımdan sadece pompanın hızını ayarlayamıyorum. Genişletmek için tıkla... LCD ekran çalışıyor mu peki görüntü geliyor mu?
CathedralDogs Hectopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 483 Çözümler 1 11 Haziran 2025 #27 EjderLefLef dedi: LCD ekran çalışıyor mu peki görüntü geliyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet hocam.
EjderLefLef dedi: LCD ekran çalışıyor mu peki görüntü geliyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet hocam.
E EjderLefLef Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 2.460 Çözümler 2 11 Haziran 2025 #28 CathedralDogs dedi: Evet hocam. Genişletmek için tıkla... Tek sıkıntı pompanın hızı mı? İlk mesajda program görmüyor demiştiniz soğutmayı.
CathedralDogs dedi: Evet hocam. Genişletmek için tıkla... Tek sıkıntı pompanın hızı mı? İlk mesajda program görmüyor demiştiniz soğutmayı.
CathedralDogs Hectopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 483 Çözümler 1 11 Haziran 2025 #29 EjderLefLef dedi: Tek sıkıntı pompanın hızı mı? İlk mesajda program görmüyor demiştiniz soğutmayı. Genişletmek için tıkla... hocam çoğultucuyu takarak onu düzellttim, çok teşekkür ederim, saygılar dilerim. eskiden pompanın devir hızını değiştirdim, şimdi yok.
EjderLefLef dedi: Tek sıkıntı pompanın hızı mı? İlk mesajda program görmüyor demiştiniz soğutmayı. Genişletmek için tıkla... hocam çoğultucuyu takarak onu düzellttim, çok teşekkür ederim, saygılar dilerim. eskiden pompanın devir hızını değiştirdim, şimdi yok.
E EjderLefLef Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 2.460 Çözümler 2 11 Haziran 2025 #30 CathedralDogs dedi: Hocam çoğultucuyu takarak onu düzellttim, çok teşekkür ederim, saygılar dilerim. Eskiden pompanın devir hızını değiştirdim, şimdi yok. Eki Görüntüle 2509402 Genişletmek için tıkla... Pompadan çıkan fan kablosunu anakartta hangi sokete bağladınız?
CathedralDogs dedi: Hocam çoğultucuyu takarak onu düzellttim, çok teşekkür ederim, saygılar dilerim. Eskiden pompanın devir hızını değiştirdim, şimdi yok. Eki Görüntüle 2509402 Genişletmek için tıkla... Pompadan çıkan fan kablosunu anakartta hangi sokete bağladınız?