roser137 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2015 Mesajlar 1.933 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2023 #1 Corsair Sabre Pro farenin ayarlarını düzenlemek ve firmware update yapmak için iCue kurdum. Dashboard kısmında şöyle grafikler var: Buradaki VCPU kısmı nedir? Anakart ile ilgili bir bilgi mi?
Corsair Sabre Pro farenin ayarlarını düzenlemek ve firmware update yapmak için iCue kurdum. Dashboard kısmında şöyle grafikler var: Buradaki VCPU kısmı nedir? Anakart ile ilgili bir bilgi mi?
A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2023 #2 roser137 dedi: Corsair Sabre Pro farenin ayarlarını düzenlemek ve firmware update yapmak için iCue kurdum. Dashboard kısmında şöyle grafikler var: Eki Görüntüle 1628524 Buradaki VCPU kısmı nedir? Anakart ile ilgili bir bilgi mi? Genişletmek için tıkla... CPU'ya verilen voltaj. Artı 2 Eksi
roser137 dedi: Corsair Sabre Pro farenin ayarlarını düzenlemek ve firmware update yapmak için iCue kurdum. Dashboard kısmında şöyle grafikler var: Eki Görüntüle 1628524 Buradaki VCPU kısmı nedir? Anakart ile ilgili bir bilgi mi? Genişletmek için tıkla... CPU'ya verilen voltaj.
KS KS roser137 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2015 Mesajlar 1.933 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2023 #3 AirLife dedi: CPU'ya verilen voltaj. Genişletmek için tıkla... Bunun dinamik olarak değiştiğini bilmiyordum. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
AirLife dedi: CPU'ya verilen voltaj. Genişletmek için tıkla... Bunun dinamik olarak değiştiğini bilmiyordum. Teşekkürler.