4 480869 Kilopat Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 454 Çözümler 3 27 Ekim 2021 #1 Nasıl? Alınır mı? Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor İnternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.com www.gelbura.com
Nasıl? Alınır mı? Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor İnternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.com www.gelbura.com
ExellionTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.741 Makaleler 1 Çözümler 38 27 Ekim 2021 #2 Alınabilir fakat ışıklı olması şart değil derseniz bunu da alabilirsiniz. Fiyat / performans ürünüdür. Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor İnternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.com www.gelbura.com
Alınabilir fakat ışıklı olması şart değil derseniz bunu da alabilirsiniz. Fiyat / performans ürünüdür. Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor İnternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.com www.gelbura.com
oversteer Kilopat Katılım 7 Ocak 2018 Mesajlar 135 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2021 #3 224, 234'ten daha iyi soğutuyor testlere göre.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 27 Ekim 2021 #4 Alınır.
4 480869 Kilopat Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 454 Çözümler 3 27 Ekim 2021 #5 oversteer dedi: 224, 234'ten daha iyi soğutuyor testlere göre. Genişletmek için tıkla... Alt modeli değil mi ama ya? Hangi 224 bu arada baya modeli var.
oversteer dedi: 224, 234'ten daha iyi soğutuyor testlere göre. Genişletmek için tıkla... Alt modeli değil mi ama ya? Hangi 224 bu arada baya modeli var.
oversteer Kilopat Katılım 7 Ocak 2018 Mesajlar 135 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2021 #6 480869 dedi: Alt modeli değil mi ama ya? Hangi 224 bu arada baya modeli var. Genişletmek için tıkla... Evet alt model. İşlemci ile temas eden yüzeyin daha pürüzsüz olduğunu söylüyordu videoda. Belki sebebi budur. Sadece renk ve rgb farkı var modeller arasında.
480869 dedi: Alt modeli değil mi ama ya? Hangi 224 bu arada baya modeli var. Genişletmek için tıkla... Evet alt model. İşlemci ile temas eden yüzeyin daha pürüzsüz olduğunu söylüyordu videoda. Belki sebebi budur. Sadece renk ve rgb farkı var modeller arasında.
a5ghjkl785ds Megapat Katılım 17 Ağustos 2014 Mesajlar 133 29 Ekim 2021 #7 @oversteer Merhabalar. Rica etsem bahsettiğiniz videonun bağlantısını paylaşabilir misiniz?
oversteer Kilopat Katılım 7 Ocak 2018 Mesajlar 135 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2021 #8 oversteer dedi: 224, 234'ten daha iyi soğutuyor testlere göre. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgilendirme için özür dilerim. Aklımda yanlış model ismi kalmış. SE-225-XT'den daha iyi SE-224-XT. SE-234 ile ilgili karşılaştırması yok. a5ghjkl785ds dedi: @oversteer Merhabalar. Rica etsem bahsettiğiniz videonun bağlantısını paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yanlış model kalmış aklımda. Fakat yine daha üst model olan SE-225 ile karşılaştırması var. Bu videodan dolayı öyle bir yorum yapmıştım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
oversteer dedi: 224, 234'ten daha iyi soğutuyor testlere göre. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgilendirme için özür dilerim. Aklımda yanlış model ismi kalmış. SE-225-XT'den daha iyi SE-224-XT. SE-234 ile ilgili karşılaştırması yok. a5ghjkl785ds dedi: @oversteer Merhabalar. Rica etsem bahsettiğiniz videonun bağlantısını paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yanlış model kalmış aklımda. Fakat yine daha üst model olan SE-225 ile karşılaştırması var. Bu videodan dolayı öyle bir yorum yapmıştım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
a5ghjkl785ds Megapat Katılım 17 Ağustos 2014 Mesajlar 133 29 Ekim 2021 #9 oversteer dedi: Yanlış model kalmış aklımda. Fakat yine daha üst model olan SE-225 ile karşılaştırması var. Bu videodan dolayı öyle bir yorum yapmıştım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Anladım çok teşekkür ederim. Uzun uzun aradım ama hiçbir karşılaştırma bulamayınca sormak istedim.
oversteer dedi: Yanlış model kalmış aklımda. Fakat yine daha üst model olan SE-225 ile karşılaştırması var. Bu videodan dolayı öyle bir yorum yapmıştım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Anladım çok teşekkür ederim. Uzun uzun aradım ama hiçbir karşılaştırma bulamayınca sormak istedim.