ID-Cooling fan vs DeepCool fan

kyaaaa

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Fan alacağım 2 fan arasında kaldım. Biri ID-Cooling 12025 biride Deep cool RF120W hangisini almalıyım veya daha iyisi var mı?

ID-Cooling öneririm,f/p ürünleri mevcut 12025 ARGB olanını uzun süre kullandım sorun yaşamadım

ID-Cooling alacağim sanırım hangi siteden almamı önerirsiniz gelbura diye bir site var en uygunu orada.

ID-Cooling fanın hava akım gücü daha yüksek tabi ki de onu tercih edin yalnız %70'ten itibaren sesi duyulmaya başlıyor onu bilin ki normal buda o seviyeye kadar çekmenize gerek kalmaz zaten hava üfleme gücü gayet güzel.

2 tane Rampage fanim var onun yanına 2 tane ID-Cooling fan alacağım sıkıntı olmaz değil mi?

2 tane Rampage fanim var onun yanına 2 tane ID-Cooling fan alacağım sıkıntı olmaz değil mi?
Yoo neden sıkıntı olsun bende bu fandan kullanıyorum gayet güzel güçlü bir fan ayrıca fanın yaprakları çok sağlam malzeme kalitesi de güzel bir ürün gelbura sitesinden aldım hızlıca kargoluyorlar. Gelbura ID-Cooling markasının resmi satıcısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…