yusif121 Decapat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #21 ßutterFlyEffect dedi: Şu anda gelbura sitesinde 1300 TL'ye düşmüş. Sizce bu ürün alınır mı? Kullanıp memnun olan var mı? İşlemcim R5 5600. fiyatı bana uygun gibi geldi sizlerin de yorumlarını merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam neredeyse 5 ay geçmiş aldıysanız performansını ve derecelerini söyler misiniz? Şimdiden teşekkürler.
ßutterFlyEffect dedi: Şu anda gelbura sitesinde 1300 TL'ye düşmüş. Sizce bu ürün alınır mı? Kullanıp memnun olan var mı? İşlemcim R5 5600. fiyatı bana uygun gibi geldi sizlerin de yorumlarını merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam neredeyse 5 ay geçmiş aldıysanız performansını ve derecelerini söyler misiniz? Şimdiden teşekkürler.
ßutterFlyEffect Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2016 Mesajlar 2.316 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #22 yusif121 dedi: Hocam neredeyse 5 ay geçmiş aldıysanız performansını ve derecelerini söyler misiniz? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İade ettim, pek memnun kalmadım hem de Lite modelini değil FrostFlow 240 XT modelini almıştım. SE 224 XTS aldım şimdi onu kullanıyorum.
yusif121 dedi: Hocam neredeyse 5 ay geçmiş aldıysanız performansını ve derecelerini söyler misiniz? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İade ettim, pek memnun kalmadım hem de Lite modelini değil FrostFlow 240 XT modelini almıştım. SE 224 XTS aldım şimdi onu kullanıyorum.
yusif121 Decapat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #23 ßutterFlyEffect dedi: İade ettim, pek memnun kalmadım hem de Lite modelini değil FrostFlow 240 XT modelini almıştım. SE 224 XTS aldım şimdi onu kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Vakit ayırdığınız için teşekkürler hocam.
ßutterFlyEffect dedi: İade ettim, pek memnun kalmadım hem de Lite modelini değil FrostFlow 240 XT modelini almıştım. SE 224 XTS aldım şimdi onu kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Vakit ayırdığınız için teşekkürler hocam.
Peterewisss Femtopat Katılım 7 Ekim 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #24 ßutterFlyEffect dedi: İade ettim, pek memnun kalmadım hem de Lite modelini değil FrostFlow 240 XT modelini almıştım. SE 224 XTS aldım şimdi onu kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Bir sıkıntımı çıkarttı yoksa yeteri kadar soğutmadımı
ßutterFlyEffect dedi: İade ettim, pek memnun kalmadım hem de Lite modelini değil FrostFlow 240 XT modelini almıştım. SE 224 XTS aldım şimdi onu kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Bir sıkıntımı çıkarttı yoksa yeteri kadar soğutmadımı
ßutterFlyEffect Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2016 Mesajlar 2.316 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #25 Peterewisss dedi: Bir sıkıntımı çıkarttı yoksa yeteri kadar soğutmadımı Genişletmek için tıkla... Yeteri kadar soğutmadı hocam, yada bana gelen model sorunluydu bilmiyorum.
Peterewisss dedi: Bir sıkıntımı çıkarttı yoksa yeteri kadar soğutmadımı Genişletmek için tıkla... Yeteri kadar soğutmadı hocam, yada bana gelen model sorunluydu bilmiyorum.