B.Özdemir Decipat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 1.117 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #1 i5 10400 Kullanıyorum bunu almayı düşünüyorum. Alınır mı bu fiyata daha iyisi var mı? İÅlemci SoÄutucu ve İÅlemci Fanı Modelleri | Gelbura.com İÅlemci SoÄutucu ve İÅlemci Fanı Modelleri En Uygun Fiyatlar ve Hızlı Kargo ile Gelbura'da. www.gelbura.com
i5 10400 Kullanıyorum bunu almayı düşünüyorum. Alınır mı bu fiyata daha iyisi var mı? İÅlemci SoÄutucu ve İÅlemci Fanı Modelleri | Gelbura.com İÅlemci SoÄutucu ve İÅlemci Fanı Modelleri En Uygun Fiyatlar ve Hızlı Kargo ile Gelbura'da. www.gelbura.com
Reavenn Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2016 Mesajlar 3.280 Çözümler 6 Yer İzmit 18 Mayıs 2023 #2 ID-Cooling SE-214-XT ARGB İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz ID-Cooling SE-214-XT ARGB İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-214-XT ARGB İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.117,20 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Hocam 10400 için sıvı soğutmaya gerek var mı bilemedim. Attığım linkteki ürün de işinizi görecektir.
ID-Cooling SE-214-XT ARGB İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz ID-Cooling SE-214-XT ARGB İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-214-XT ARGB İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.117,20 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Hocam 10400 için sıvı soğutmaya gerek var mı bilemedim. Attığım linkteki ürün de işinizi görecektir.
Garibo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.585 Çözümler 14 18 Mayıs 2023 #3 Reavenn dedi: ID-Cooling SE-214-XT ARGB İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz ID-Cooling SE-214-XT ARGB İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-214-XT ARGB İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.117,20 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Hocam 10400 için sıvı soğutmaya gerek var mı bilemedim. Attığım linkteki ürün de işinizi görecektir. Genişletmek için tıkla... Ben bunu aldım aynı işlemci için. Full yükte 58 derece geçmiyor. Öneririm.
Reavenn dedi: ID-Cooling SE-214-XT ARGB İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz ID-Cooling SE-214-XT ARGB İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-214-XT ARGB İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.117,20 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Hocam 10400 için sıvı soğutmaya gerek var mı bilemedim. Attığım linkteki ürün de işinizi görecektir. Genişletmek için tıkla... Ben bunu aldım aynı işlemci için. Full yükte 58 derece geçmiyor. Öneririm.
B.Özdemir Decipat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 1.117 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #4 Reavenn dedi: ID-Cooling SE-214-XT ARGB İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz ID-Cooling SE-214-XT ARGB İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-214-XT ARGB İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.117,20 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Hocam 10400 için sıvı soğutmaya gerek var mı bilemedim. Attığım linkteki ürün de işinizi görecektir. Genişletmek için tıkla... Hem ses duymak istemiyorum hem de ileriye dönük sistemimi upgrade edersem diye elimde bulunsun istiyorum.
Reavenn dedi: ID-Cooling SE-214-XT ARGB İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz ID-Cooling SE-214-XT ARGB İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-214-XT ARGB İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.117,20 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Hocam 10400 için sıvı soğutmaya gerek var mı bilemedim. Attığım linkteki ürün de işinizi görecektir. Genişletmek için tıkla... Hem ses duymak istemiyorum hem de ileriye dönük sistemimi upgrade edersem diye elimde bulunsun istiyorum.
Garibo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.585 Çözümler 14 18 Mayıs 2023 #5 B.Özdemir dedi: Hem ses duymak istemiyorum hem de ileriye dönük sistemimi upgrade edersem diye elimde bulunsun istiyorum. Genişletmek için tıkla... Sıfır yok denilecek kadar az.
B.Özdemir dedi: Hem ses duymak istemiyorum hem de ileriye dönük sistemimi upgrade edersem diye elimde bulunsun istiyorum. Genişletmek için tıkla... Sıfır yok denilecek kadar az.
B.Özdemir Decipat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 1.117 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #6 Şimdilik tercihim bu yönde ama bakalım ileriye dönük olması için düşünmüştüm belki de hava soğutmada alabilirim dediğiniz gibiyse.
Şimdilik tercihim bu yönde ama bakalım ileriye dönük olması için düşünmüştüm belki de hava soğutmada alabilirim dediğiniz gibiyse.
Liquido Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2014 Mesajlar 1.514 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #7 B.Özdemir dedi: Hem ses duymak istemiyorum hem de ileriye dönük sistemimi upgrade edersem diye elimde bulunsun istiyorum. Genişletmek için tıkla... Tek fan olduğu için muhtemelen sıvı soğutmadan daha az ses verecektir bu soğutucu. 10400 için fazlasıyla yeterli gelecektir.
B.Özdemir dedi: Hem ses duymak istemiyorum hem de ileriye dönük sistemimi upgrade edersem diye elimde bulunsun istiyorum. Genişletmek için tıkla... Tek fan olduğu için muhtemelen sıvı soğutmadan daha az ses verecektir bu soğutucu. 10400 için fazlasıyla yeterli gelecektir.
Eagle_Paw Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 5.652 Çözümler 10 Yer İstanbul 18 Mayıs 2023 #8 İlerde yüksek seviye bir işlemci alırsanız attığınız sıvı soğutucu yeterli gelmeyebilir.
B.Özdemir Decipat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 1.117 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #9 Eagle_Paw dedi: İleride yüksek seviye bir işlemci alırsanız attığınız sıvı soğutucu yeterli gelmeyebilir. Genişletmek için tıkla... Bundan sonra geçebileceğim işlemci AMD tabanlı olur oda Max R5 5600 falan olur alt takım değişirsem tamamen eğer.
Eagle_Paw dedi: İleride yüksek seviye bir işlemci alırsanız attığınız sıvı soğutucu yeterli gelmeyebilir. Genişletmek için tıkla... Bundan sonra geçebileceğim işlemci AMD tabanlı olur oda Max R5 5600 falan olur alt takım değişirsem tamamen eğer.
Liquido Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2014 Mesajlar 1.514 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #10 B.Özdemir dedi: Bundan sonra geçebileceğim işlemci AMD tabanlı olur oda Max R5 5600 falan olur alt takım değişirsem tamamen eğer. Genişletmek için tıkla... 5600 ile kullanıyorum ben. Maksimum 60-65 derece gördüm şimdiye kadar. OC yaptığımda sadece 70 derece görmüştüm. Yeterli gelecektir yani bu işlemciyede.
B.Özdemir dedi: Bundan sonra geçebileceğim işlemci AMD tabanlı olur oda Max R5 5600 falan olur alt takım değişirsem tamamen eğer. Genişletmek için tıkla... 5600 ile kullanıyorum ben. Maksimum 60-65 derece gördüm şimdiye kadar. OC yaptığımda sadece 70 derece görmüştüm. Yeterli gelecektir yani bu işlemciyede.